Cu ani în urmă, doamna Emilia Șercan a început – aproape de una singură (dar au mai fost și Melania Cincea, și Sidonia Bogdan) – să facă lumină în întunericul Școlilor Doctorale de la ”Academiile” de Poliție și Informații.

Au urmat ani de șicane, de amenințări și de procese; cu o tenacitate remarcabilă (demnă de cea a altor doamne ale lumii noastre: Laura Codruța Kövesi și Camelia Bogdan, căci nu doar Belarusul își are doamnele sale), dânsa nu doar a câștigat în justiție procesele în care a fost târâtă, ci a restaurat demnitatea tuturor oamenilor cinstiți pe care o mulțime de mai-mari ai ”instituțiilor militarizate” au batjocorit-o cu cinism.

În urma scandalului public generat de dezvăluirea ”acestor prea triste și urâte fapte”, cu câteva zile în urmă, doamna Ministru Monica Anisie a semnat ordinul de retragere a acreditării școlilor doctorale de la ”Academia” de Poliție (cea cu nu-știu-câți ”rectori” plagiatori). Cealaltă – de Informații – e pusă sub o tutelă, opacă precum tăcerea ce s-a așternut peste ea. Ambele acțiuni – retragerea acreditării și misiunea de reorganizare – sunt o recunoaștere explicită a oficialităților statului român că în cele două instituții (a Poliției și respectiv a Serviciilor de Informații) s-au comis fapte de fraudă la scară mare, că tinerii aspiranți la o carieră în ordinea publică și intelligence au fost ”educați” de o cabală de impostori și, implicit, că prin toate acestea au fost periclitate siguranța și ordinea națională.

Integral pe Contributors.roComentarii

Ijiro Takeda Dragă Muie Paulus, nu-l mai invidia pe aliasul tău Paulus, pentru că sunteți unul și același. Amice, ce stil ironic și haios are aliasul tău Paulus? Că sărmanul suge euro-pula tot timpul, ori sub numele lui, ori sub numele altuia sub care semnează, iar în rest are ce are cu poponarii, dar e și un fascist sadea, adică ești un nazist autentic când ești Paulus, mărginit la a categorisi un om politic numai pentru mutra lui, care dacă-i e mutră antipatică, musai e euro-bou, etc. Sărmanul Paulus, care ești tot tu, nu e decât o bucată de căcărează literară, că talent n-are deloc. Că e miștocar, asta e altceva, poate să se ia de mânuță cu Dana Budeanu, că și aia e o mahalagioaică desăvârșită, n-are limbaj decât d-ăla excesiv de inferior și vulgar, în rest are mintea între picioare, că, cam atâtea calități dacă se pot numi astea are madama. Că Dana Budeanu are un muian de parașută reușită de centură gen Elena Udrea, asta n-o contestă nimeni, în rest, trebuie trimisă la cea mai veche meserie din lume pentru cele ca ea, că nici ca mamă sau ca femeie nu prea știe de ea, decât să schelălăie ca o cățea-n călduri. Ce mă distrează la tine e că te-nfurie al dracului faptul că nu-ți aprob papagaliceala ta propagandistică neo-stalinistoidă, ocultă, iluminată, etc. Iar când te-nfurie atitudinea mea, recurgi la insulte, invective mai ceva decât mine, de ce n-o recunoști? Eu, nu pot face alt cadou PSD-ului, decât muie și căcat, căcare, adicăcare, etc., asta e. Nu merită altceva. Mi dispiace! Capisci? Ferstehen sie? Sayonara!

28 octombrie 2020 17:42

Dragă Muie,.... te rog să mă crezi că habar n-am cine au fost sau Bogdan, Răzvan sau pe cine ai mai pomenit tu mai jos. Nu sunt nici Paulus, pe care îl admir sincer, ba îl și invidiez, pentru stilul său concis, ironic și haios, de care eu nu sunt capabil. Da, mai și înjură, dar fără a fi vulgar și scabros. Tu încerci adeseori să-l imiți, sa-l parafrazezi sau să-l iei în derâdere, Ei bine așa cum nu poți tăia un diamant cu o custură de bucătărie, tot așa nu-l poți zgâria sau împunge tu pe Paulus. Asta deoarece, pe lângă talentul de la Dumnezeu de a le zice adânc, are și o capacitate neobișnuită de a-i decela instant pe impostori și de a-i înfige în insectar exact la locul și după „meritul” lor. La toate astea se adugă o extraordinară cunoaștere a specimenelor sinistre sau doar idioate care populează. scena internațională sau pe cea internă. Deci acest domn Paulus ecce un tip mult prea complex pentru înțelegerea ta, care nu este chiar a unui idiot notoriu, ci doar a unui mărginit agresiv.

28 octombrie 2020 10:19

Ijiro Takeda Măi Paulus, Muie să-i zici lui mă-ta, ai înțeles, muistule? În altă ordine de idei, n-am ce-ți face dacă eu nu-ți înghit basmele tale propagandistice vomate de tine p-aci. Succesuri la hohotele de hăhăială. Când te semnai ca Bogdan sau Răzvan sau Edgar, înjurăturile mele vânjoase păreau niște nimicuri, zău așa! Limbajul tău când te semnai drept respectivii, era nu numai unul pe care nu-l găsești decât la ușa cortului șatrei de țigoinări, era chiar excesiv de vulgar, dar în sfârșit. Tu, n-ai decât să-ți continui dejecțiile cu Oculta Mondială Rozalie și Iluminații la fel de oculți ienxistenți, succesuri deci. Amice, dacă eu nu m-am enervat când tu mă depășeai infinit cu invectivele, poți să te scremi și tu să faci la fel, pentru că eu din păcate în afară de căcat și muie nu pot face altceva cadou PSD-ului tău mult stimat și iubit care te are-n slujbă plătită. Sayonara!

27 octombrie 2020 21:03

Măi Muie mă, zău că ești distractiv! Atâtea presupuneri ai făcut despre cine aș putea fi eu încât nu mă mai pot opri din râs. Este distractiv și efortul tău stilistic de a-mi demonta punct cu punct postările.Te sfătuiesc să rămâi la stilul tău natural, adică înjurătura vânjoasă, care uneori mă mai și enervează.

27 octombrie 2020 18:59

Ijiro Takeda Măi nene Paulus, tu vrei să uimești pulimea cu ditamai postarea ta conspirațională și conspiraționistă insinuantă desigur, dar, cine pula calului te mai crede pe tine răspândacule stalinistoid? Tu care ești atât de documentat cu clădirile din pădurea Băneasa și cu scârbiciile servicii și agenturiiliii, adică ești un securist ceaușist mai abitir decât slugile securității ceaușiste din presă Nistorescu și Cristoiu, vrei să faci gălăgie doar, doar, o să te mai bage careva-n seamă. Ăsta de le Contributors.ro, mâzgălește și el un harticol ca să câștige și el câțiva sfanți, chit că el ne bagă-n polologhia aia cu serviciile și agenturiiliii, care e cam departe de realitate ca planeta noastră de altă galaxie vecină. E adevărat, niște sferto-docți ca Ponta au ajuns și ei doftori falși sau felceri ca același Ponta, sub tutela acelor școli pentru ăia îmbrăcați în uniformele statului. Dar, a generaliza conspirațiunea intrigii la superlativului hiper-galactic, e o utopie imbecilizantă. Tu, n-ai decât să-ți defecaci lăturile și diareea despre scârbicii, că numai atâta știi. În rest, incidentul cu ăia cu sacii de voturi e unul singular, iar tu vrei să-l transformi într-unul ditamai și nu e cazul deloc. În altă ordine de idei, pe vremea când idolul tău chior și strâmb Băsescu batjocurea națiunea și țara, tu-l sărutai între buci cu nesaț, dar pe vremea aceea, p-aci era plin de postări care-l muiau pe Băsescu și slugoii lui din partidul ăla infect care era un fel de psd mai mic, între timp deratizat de către PNL și halit de câtre acesta cu un scop benefic tuturor. Ce mai zice Pravda? Muie PSD!

27 octombrie 2020 17:51

Sancho Panza Senor Cervantes, sau cum o fi poreclit acest domn Mihai Maci, ne surprinde cu un harticol absolut surprinzător prin curajul de a da cu căciula în câini și cu mucii în fasole. A pune degetul pe rana purulentă a doctoratelor false din rândul șefilor din poliție și serviciile secrete este o faptă curajoasă și nobilă, asemeni isprăvilor fabuloase, dar și puerile, ale nobilului scăpătat Don Quijote de la Mancha. Dar a-i cere lui Iohannis să facă ceva curățenie în aceste veritabile grajdiuri ale lui Augias este de o naivitate uluitoare! Păi cum dracului să-i ceri președntelui să-și distrugă cele mai puternice „guri de foc” ale sale! Păi cu cine să-și mai cotonogească adversarii politici?! Cu cine să-i țină în frâu pe judecătorii nesăbuiți, pe care i-ar împinge necuratul să se atingă de băieții frumoși, tineri și cu rucsacuri cu sigla USR care cotrobăiau prin sacii cu voturi de la alegerile locale? Că n-o fi cineva atât de tâmpit să creadă că s-a împlântat doar la Sectorl 1 din Bucale!!! Pe urmă, buna credință a acestui domn Mihai Maci mi se pare absolut îndoielnică atunci când o citează pe plagiatoarea Codruța Koveși și pe judecătoarea cu haștag Camelia Bogdan printre marile doamne justițiare ale mapamondului și ale Belarusului. Măi domnule Maci, dumneata pe ce lume viețuiești?! Și de ce vrei să înghițim, pe lângă pledoaria justă împotriva imposturii unor granguri din poliție și scârbicii, canonizarea drept sfinte mucenice a două jigodii, impostoare ele însele pe teritoriul sacrosant al justiției? Argumentele se știu și nu am spațiu aici să le dezvolt.

27 octombrie 2020 15:34

Pute Acesti plagiatori cu grade mari au ocupat pe nedrept posturi importante "secretari de stat ,directori ,sefi de servicii ,profesori,sef de doctorat etc etc etc ,pentru toate acestea ocupate prin impostura au luat si bani necuveniti ,macar acesti bani necuveniti vor reveni la bugetul statului sau ,ca de obicei vor fi rasplatiti si prin pensii nesimtite.Stiu ce nu o sa-mi raspunda nimeni dar ma intreb asa si eu ca un piliflengher nescolit asa de inalt!!!!

27 octombrie 2020 14:03

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.