Premierul Ludovic Orban a declarat luni, la Paris, că a semnat împreună cu omologul său francez Jean Castex o nouă foaie de parcurs privind Parteneriatul strategic cu Franţa, care vizează evoluția relațiilor bilaterale pe următorii patru ani.

"Am semnat împreună cu premierul Franței, dl Castex, acest document important care privește evoluția relațiilor dintre Franța și România în cadrul Parteneriatului Strategic pe următorii patru ani.

Această foaie de parcurs cuprinde mai multe obiective în relațiile bilaterale, în politica europeană și, de asemenea, în ceea ce privește pozițiile comune în relațiile internaționale" a declarat Ludovic Orban.

Integral pe HotnewsComentarii

UnZen Dragă Paulus, ia o muie și #REZISTĂ, izolat în chiloți la metrou. Așa nu vei da ortul popii din cauza Covid-ului. #mUE! Rezistă, rezistacule pizdac! Desigur tu-l admiri numai pe Gunoiul îmbrăcat în Armani, Theodor Meleșcanu. Apropo, pă ăla nu-l mai vrea nimeni. #REZISTĂ! #mUE!

27 octombrie 2020 17:59

Cetatean Invata tu imputit de postac Psd-ist sa citesti ,,,cel de la ora 12.08,,,,sa imi s..i p..a de tigan roman.

27 octombrie 2020 13:41

Bravos, Cetățene, bine le-o mai zisăși, deși nu le prea ai cu gramatica LimbII Române! Ca să te conving că ai dreptate, iote, recunosc că Ilici, personal, mi-a înmânat cheile unui Porsche ultimul răcnet, Dracne mi-a cedat jumate din Insula Belina, iar amărâtul de Ciolacu mi-a închiriat un marfar cu care să-mi aduc acasă banii obținuți pe miliardele de postări cu care i-am susținut pe pizdaci. unele scrise cu oi pe dealurile Bucovinei. Caută și tu referințele științifice și vei afla că este o mare minciună cum că Marele Zid Chinezesc s-ar vedea de pe Lună, dar că scrierile mele, Gh. Flutur, cu oi se văd chiar și de pe planeta de un roșu comunist intens, numită și Marte. Anche o dată, domnule Cetățean, sincere condoleanțe păntru înaltul dumitale nivel telectual și păntru vibranta conștiință civică cu care îi vestejești pe infamii de postaci pizdaci!

27 octombrie 2020 12:08

Cetatean Stimati romani,,voi ati obsevat ce fac securisti si comunisti Psd,,au o armata de postaci platiti din bani nostri,,sa ii critica pe PNL,Orban,ministri din cabintul lui pe Iohannis,,dar ati vazut vre-o data acesti postaci sa il critice pe analfabetul Ciolacu,cum a obtinut certificatul fals de revolutionar ,,va spun eu ca nu ,,pe securistul Dancu ,,nu,,,pe curva Firea,,,nu,,,pe securistul turnator Voiculescu care a furat bani securitati,, nu,,,asta nu vor scrie sau critica niciodata,,,de jaful de 100 mil de euro luati de Ponta dar a fost premier,,ati vazut sa scrie postaci Psd,,,nu,,,,deci pe 6 dec trebuie sa scapam de Psd-pro-romania urgent ....Nu votati Psd securisti si comunisti..

27 octombrie 2020 11:27

Mircea Aoleu, a ajuns Sica mandolina la Paris !

27 octombrie 2020 11:01

APĂ DE PLOUĂ (sic!) Băi Sică Mandolină, dacă te mai aburci în avion pentru Paris, pune și tu pe tine un costum ca lumea, nu unul de la second hand! Uită-te și tu la imaginile de la primirea oficială și compară ținuta ta vestimentară cu cea ultraelegantă a premierului franccez. Parcă suntem blestemați ca tu să porți, ca un paysan, pantaloni prea lungi și veston la un nasture, care-ți lasă la vedere burtica și catarama de la curea, iar Iohannis, un alt paysan, nu ca stil vestimentar, ci comportamental, își aruncă firoscos paltonul pe capota mașinii! Pe urmă, te duci la Paris ca să ce Să ofertezi și acolo capacitățile nucleare de la Cernavodă ca pe o fată violată și nemăritată, bătrână și urâtă foc? Ce s-a întâmplat? Logodnicul hamerican s-a răzgândit deja? Tare mă tem că plimbarea asta a ta prin Orașul Luminilor va trece neobservată și fără urmări, precum vizita unei rude sărace la rudele sale pricopsite!

27 octombrie 2020 7:00

Mobilizare Generala! ... Cerem lui Ludovic Orban sa nu uite ca a ajuns sa conduca Guvernul Romaniei pentru un - STAT DE DREPT - si o - ROMANIE CURATA - Tineri, maturi, pensionari de orice orientare politica, anul acesta va hotarati soarta si viitorul pentru cei patru ani care urmeaza si pentru deceniul 2020 - 2030. Cred ca nimeni nu doreste, ca, ceea ce s-a intamplat timp de 30 de ani sa mai continuie! Trebuie sa curatam clasa politica, institutiile statului, justitia si sa eliminam - SPECIALII - din viata noastra, pentru todeauna, in numele copiilor nostrii carora acestia le fura viitorul, le fura spitalele, autostraziile si in vitorul lor si pensiile! Daca se continua cu - SPECIALII - , noi nu vom mai avea pensie! Pentru aceasta trebuie sa cerem, sa distribuim, sa ne unim, sa protestam, etc. * Investim in acest moment PNL - ul si celelate partide asociate, de a trece cat mai repede posibil la demararea procedurii privind cerintele noastre altfel vor disparea la gropa istoriei, pentru ca vor dovedii ca sunt asemenea PSD -ului! * Modificarea Constitutiei! * Reorganizarea Curtii Constitutionale, depolitizarea acesteia, neutralitatea acesteia, profesionalizarea si extindertea dreptului de a fi sesizata si de catre societatea civila. * Reorganizarea Avocatului Poporului, avocat care nu este al cetatenilor. Pentru o - JUSTITIE - dreapta si cinstita! * Privind Sectia Speciala pentru magistrati cerem reorganizarea acesteia, neutralitatea politica a acesteia, posibilitatea ca justitiabilul nedreptatit sa poata sesiza aceasta institutie. Daca in ce priveste inculparea magistratilor de catre DNA va reveni sub aceiasi forma, inapoi, exista pericolul protectiei, acuzarii politice, ascunderii dosarelor, etc.

27 octombrie 2020 1:32

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.