Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

O postare însoţită de o fotografie a apărut astăzi pe o pagină de socializare. Fotografia a fosst făcută la Institutul Oncologic din Bucureşti şi arată cum zeci de persoane stau la o coadă interminabilă într-un spaţiu închis.

"Aceasta este doar jumatate din coada la care stau bolnavii de cancer de la Fundeni, inainte de internare, pentru a fi testati de Covid. Este spatiu inchis, doamnelor si domnilor, cei mai multi dintre oamenii de acolo au sistemul imunitar compromis din cauza citostaticelor, doar ca unora dintre dumneavoastra nu li se pare nimic "fishy" in atitudinea autoritatilor fata de noi toti. Pe de o parte, purtam masti toata ziua, ne vor inchide noaptea in case, pe de alta, in spitalele de stat se intampla ce vedeti si dumneavoastra. Cum de se raspandeste sarscovul asa repede? Cum vedeti. Imaginea este de azi”, se spune în postarea de pe pagina de Facebook a Cristinei Severin.

Integral pe AdevărulComentarii

Lute Plavane si Mandolina nu va e rusine cand vedeti asa poze,cumparati in continuare transportoare ,fregate ,avioane ,rachete ,radare,ca tara asta e foarte bogata.Incompetenti ,mediocri ,panarame apareti peste tot !!!Stiti cum e cu analizele compensate ,cu tratamentele compensate din 2 a luni nu mai sunt fonduri ,fondurile sunt in armament si mariri de salarii la acoliti ,sfanta nesimtire ce noroc de popor de idioti ati avut,mucles natiune !!

26 octombrie 2020 19:26

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.