Decizie de ultim moment luată de procuroarea Adina Florea de la Secția de Investigare a Infracțiunilor din Justiție (SIIJ). Solicitarea vizează un nume greu din PSD. Procuroarea Adina Florea de la Secția de Investigare a Infracțiunilor din Justiție (SIIJ) a solicitat Curții de Apel Oradea dosarul în care sunt judecați pentru șantaj fostul lider PSD Satu Mare, Mircea Govor, și fostul senator PSD, Valer Marian, potrivit bihorjust.ro.

Solicitarea a fost făcută pe data de 20 octombrie 2020, cu 2 cu doar două zile înainte unui nou termen în dosarul lui Govor și Marian. În acest caz sunt vizați anchetatorii lui Govor și Marian, dar și nume grele din jutiție precum foștii procurori DNA Oradea, Ciprian Man și Cristi Ardelean. În septembrie, Înalta Curte a respins cererile lui Govor și Marian de strămutare a dosarului de la Curtea de Apel Oradea.

În decembrie 2019, fostul preşedinte executiv al PSD Satu Mare, Mircea Govor, a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare pentru şantaj, de prima instanţa.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.