Niciun rând de alegeri fără vedete pe liste. Nu fac excepție nici alegerile din 6 decemmbrie. Cântăreții Marcel Pavel și Sanda Ladoși vor candida la alegerile parlamentare pe listele Partidului Ecologist (PER). Astfel, în judeţul Mureş, lista PER pentru Camera Deputaţilor va fi deschisă de Bogdan Stanoevici, iar pe locul 2 se află Marcel Pavel. La Senat, lista va fi deschisă de Sanda Ladoşi, iar pe locul 2 e compozitorul Andrei Kerestey.

Pe listele aceluiași partid vor mai candida foștii PSD-iști Șerban Nicolae, Liviu Pleșoianu și Cătălin Rădulescu, care nu s-au mai regăsit pe listele formațiunii social-democrate. Deși candidează pe listele PER, cântărețul Marcel Pavel spune că e independent.

„Eu nu sunt înscris în niciun partid. Sunt independent. Sunt un militant al reintrării în drept a naturii, a unei Românii mai curate, a stopării defrişării pădurilor, ilegală. Şi de ce nu, dacă pot să contribui cu ceva pozitiv la acest aspect, o fac cu mare drag. Dacă nu voi fi în stare mă voi retrage instant, fără problemă”,a precizat Pavel pentru Antena 3.

Integral pe CotidianulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.