Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Alegerea lui Nicușor Dan la Primăria Capitalei a fost validată definitiv. Curtea de Apel București a respins cele 52 de contestații depuse de foști sau actuali consilieri PSD.
Decizia Curții de Apel a fost luată pentru că apelurile au fost depuse mai  târziu decât era termenul legal.

Primarul ales al Capitalei anunța săptămâna trecută că preluarea mandatului său va mai întârzia cel puţin o săptămână, după ce au fost făcute 52 de apeluri în instanță. El o acuză pe Gabriela Firea, actualul primar, că și-a pus subordonații să semneze aceste contestații, fără ca ea însăși să semneze.

Dan a mai spus că cele 52 de contestații sunt copiate una după alta, inclusiv greșelile gramaticale. Ieri, Dan spunea că cei care au depus apelurile sunt foști sau actuali consilieri PSD. „Remarc lașitatea Gabrielei Firea care și-a pus subordonații să semneze aceste contestații și nu a semnat ea însăși, dacă chiar vrea să conteste rezultatul alegerilor”, continuat el.

Nicușor Dan acuza că unul din motivele pentru care se tergiversează schimbarea de administrație este „caracatița de interese” din Primăria Capitalei. „Asta e motivul pentru care se tergiversează, pentru ca oamenii ăștia să acopere lucruri pecare le-au făut, să emită niște acte prin care să regularizeze anumite lucruri pe care le-au făcut”, a mai spus el.

Integral pe Digi24Comentarii

V-am ciuruit! Păi cu cine vă puneți voi, măh pizdacilor?! Cu „ scărbiciile miele”? Cu tabletele miele fermecate? Cu purtătorii miei de rucsaci? Cu procurori și judecătorii miei cu haștagul-belciug în nas? Că-i pun p-ai voștri și p-ai mei?! Credeați că dorm pe mine la Cotroceni și am abandonat ideea „lucrului bine făcut”? Sau pe aceea a Romîniei murdare? E-te sâc! „V-am ciuruit”, cum ar zice un clasic în viață, de la care mă inspir în clipe grele.

27 octombrie 2020 12:46

v Sper ca Nicusor Dan sa faca mai mult pt Bucuresti decit tzatza Firea si Veorica Dancila si altele care au sau au avut functi iimportante. Inca sper sa nu fim dezamagiti de Nicusor Dan

26 octombrie 2020 15:35

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.