Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Satul Palazu Mic din judeţul Constanţa a fost acoperit, luni, de un strat consistent de grindină, care a atins, în unele zone un metru grosime. Trei adulţi şi doi copii care rămăseseră blocaţi în casă după ce grindina acumulată a blocat accesul au fost evacuaţi. Trei maşini au fost mutate la distanţă de zeci de metri, iar mai multe clădiri au fost afectate, transmite News.ro.
Potrivit Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU), în urmă cu scurt timp, satul Palazu Mic, din comuna Mihail Kogălniceanu, judeţul Constanţa a fost acoperit de un strat consistent de grindină.

Viitura a afectat o locuinţă în care se aflau 5 persoane (3 adulţi şi 2 copii). Stratul de grindină acumulat s-a revărsat în gospodărie şi a blocat accesul în casă. Toate persoanele care se aflau în interior au fost evacuate şi sunt în siguranţă, fără probleme medicale. Din cauza viiturii produse, trei maşini au fost mutate la o distanţă de zeci de metri, iar mai multe clădiri au fost afectate.

În unele zone, stratul de grindină a atins un metru grosime, iar pompierii au acţionat pentru crearea unui culoar necesar pentru scurgerea apei acumulate.

Integral pe UniversulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.