Deputatul USR Claudiu Năsui a semnalat luni că, în decurs de cinci luni, Curtea Constituţională nu a luat o decizie în ceea ce priveşte impozitarea pensiilor speciale, susţinând că, în perioada iunie – septembrie, au fost alocate 3,36 miliarde lei pentru plata acestora.

„Risipa de bani continuă, în timp ce clasa politică îşi acordă noi privilegii. Nu trece săptămâna fără să mai auzim de un nou vot pentru a acorda noi sporuri sau beneficii celor apropiaţi de centrii de putere. Între timp, lupta pentru a le păstra pe cele vechi se dă la cel mai înalt nivel. De aproape cinci luni aşteptăm un verdict de la CCR legat de impozitarea pensiilor speciale. Evident că aşteptăm un răspuns de la cei care ei înşişi beneficiază de pensii speciale, unii chiar multiple. Ce înseamnă asta pentru români? Ei bine, peste 3 miliarde de lei s-au dus în plină pandemie în pensiile speciale. Asta doar în ultimele 4 luni de zile, de când a trecut votul de impozitare în Parlament. Imediat se vor face 5, astfel că specialii vor mai încasa o pensie, în timp ce noi aşteptăm răspunsul CCR”, a scris deputatul USR, pe Facebook.

Integral pe G4media.roComentarii

Claudiu Năsosul Păi, d-aia furăm noi voturile reale cu rucsacul și le înlocuim cu unele măsluite: ca să ajungem cu orice preț la butoane pentru a le lua nesimțiților ăștia penziili speciale și să ni le dăm nouă. Frumos, legal, prin voința boborului fraierit. Noi suntem curați ca noaptea. Noi suntem, ne-ați văzut bine la Sectorul 1, LUPTĂTORI ÎMPOTRIVA HOȚIEI. Haideți și voi la „lupta cea mare” împotriva democrației. Veniți sub flamura noilor Marx și Engels, tineri și imerbi, dar tot homosexuali, iar în plus, drogați și inspirați de Illuminatul nostru Luceafăr al dimineții, sub care vom clădi o lume nouă, fără pizdaci, penzionari și alte gângănii care sufocă Planeta și ne lasă fără aerosoli de canabis

27 octombrie 2020 12:30

Socotitorul Intr-un an de zile se cheluie cu PENSILE NESIMTITE 9 MILIARDE DE LEI. Sau DOUA miliarde de EURO. Cu acesti bani se poate FACE AUTOSTRADA Tg, Mures-Iasi. Ati inteles?

26 octombrie 2020 15:35

@Constantin Taina Daca au platit contributii, atunci sa ia pensie dupa contributie. Unde mai pui ca se pensioneaza la 45-50 de ani. Ia uitati-va ce pensie ia nevasta lui Iordache "alta intrebare!" la 49 de ani. Asta va trai pana la 90 de ani. O sa manance de pe TINERII nostri MILIOANE DE EURO. Nu se poate continua cu aceasta NESIMTIRE!!!! https://www.bzi.ro/nevasta-lui-iordache-are-o-pensie-speciala-aceasta-a-crescut-cu-peste-500-de-euro-luna-in-ultimii-doi-ani-4055740 Pensii numai dupa contributie. Si asa ar vea, daca s-ar pensiona la 60-65 de ani ( inclusiv cei din armata si politie) pensii de 7-8000 lei/luna. Daca vor sa puna deoparte ca au salarii mari. Judecatorii au peste 25 000 lei/luna. Sa nu defileze ca ei nu pot face altceva ( sic). Pai se pensioneaza la 50 de ani si-s notari, mediatori, avocati patroni de firme de paza si bodygarzi. Toti, dar absolut toti lucreaza pana la 70-75 de ani. Deci in privat pot lucra ! La stat nu pot. Dcaca poporul asta e prost sa le dea o PENSIE NESIMTITA mai mare decat salariul si apoi se angajeaza in privat Mai tinerilor, voi ii veti tine pe acesti TRANTORI multi ani daca nu se schimba LEGEA PENSIILOR. Asta trebuie sa fie una pentru toti. Pensie pe baza de CONTRIBUTIVITATE.

26 octombrie 2020 15:26

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.