Ministrul Transporturilor Lucian Bode a declarat duminică seară că în acest an vor fi inaugurate tronsoanele de autostradă Râşnov – Cristian şi lotul 1 din Sebeş – Turda, dar şi cei 17 kilometri în regim de autostradă din cei 31 de kilometri ai variantei de ocolire a municipiului Bacău.

„În legătură cu Sebeş – Turda, lotul 1, cei 17 kilometri, conform contractului trebuiau să fie finalizaţi în 2018. În acest moment, progresul fizic este de peste 95%, în condiţiile în care vom avea cel puţin 25 de zile intemperii, în condiţii meteo favorabile cei 17 kilometri de autostradă din Sebeş – Turda, lotul 1, vor fi daţi în trafic. De asemenea, Râşnov – Cristian sunt 10 kilometri din Comarnic – Braşov au termen de finalizare în acest an, se vor finaliza în acest an”, a afirmat Lucian Bode la Digi 24.

Un alt tronson de autostradă care ar putea fi dat în folosinţă în acest an este cel din varianta ocolitoare a Bacăului.

Integral pe AdevărulComentarii

Lingaul Vedeti baieti ca nu a fost inaudurat nici metrul ala de autostrada din Moldova facut de un privat ,inca un motiv de euforie patriotica ,sarbatoare si mandrie.Mergeti si vopsiti metrul ala in portocaliu !!

26 octombrie 2020 5:47

v Este foarte bine ca se fac autostrazi, indiferent de cine le inaugureaza, dar daca ne uitam pe harti vedem ca acestea sint doar portiuni ale unei autostrazi, sint disparate, sa nu putem lega niste provincii. Astea se "leaga" doar in promisiuni care se vor realiza cindva. Parca cineva nu doreste sa avem autostrazi, decit in ritm de melc

25 octombrie 2020 23:40

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.