Președintele Klaus Iohannis a apreciat că țara noastră are, în prezent, o armată modernă și bine pregătită. Mulțumind militarilor pentru sacrificiile făcute, Șeful statului a amintit și ”efortul exemplar” făcut de armată de la debutul epidemiei de coronavirus în lupta pentru combaterea transmiterii virusului. Declarația a fost făcută duminică, la ceremonia organizată de Ziua Armatei, în Parcul Carol din București.

"Îmi exprim, astăzi, recunoștința față de eroii-ostași căzuți pe câmpul de luptă pentru apărarea patriei și aduc un omagiu supraviețuitorilor, veteranii de război. Dragostea și datoria lor față de țară reprezintă exemple durabile pentru generația tânără.

Armata României, demnă de trecutul și de eroii săi, rămâne, pentru poporul român, același reper moral.

Țara noastră are astăzi o armată modernă şi bine pregătită, care asigură îndeplinirea angajamentelor asumate în cadrul Alianței Nord-Atlantice și implementarea Politicii de Securitate şi Apărare Comună a Uniunii Europene (...)

La Mulţi Ani Armatei României!” a declarat Klaus Iohannis

Integral pe Realitatea.netComentarii

@Muie, agramatulr, se scrie V-AȚI, nu VA-ȚI! In rest, trage și tu apa după ce-ți descarci frustrarea în closet.

26 octombrie 2020 11:56

Muie postacilor Psd Ce mai postaci imputiti Psd-isti va-ti suparat asa tare ca va dau o muie,,,mai luati una asa de dimineata ca si asa aveti doar cacat in gura.

26 octombrie 2020 10:40

Uta Azi e st.Dumitru organizati ceva onoruri pentru Plavan ,ca numai asta ii place munca nu !Vezi ca sunt spitale ,orfelinate,case de batrani care pot fi vizitate ,Vezi ce fac altii in alte tari civilizate!

26 octombrie 2020 6:02

Joianisul și-a debitat norma de rumeguș. Acum împachetează fumul rezultat din arderea acetuia. Uite-așa se alege praful de mediul înconjurător!

26 octombrie 2020 0:43

Erată BOULE cu rât de JOIANNIS

25 octombrie 2020 23:37

@Muie lu vaca de mă-ta, BOULE Mai exact, BOULE cu rât de PORC

25 octombrie 2020 23:35

Muie postacilor Psd Luati o muie postacilor Psd isti

25 octombrie 2020 20:56

Lute Muie nu mai sari peste tratament, il faci de ras pe Pres sa aiba un asa sustinator educat !!!

25 octombrie 2020 17:40

panduru Uins animalizat de al lui Iohannis iohannist se exprima huligan astfel incat sa-l aprecieze stapanul.

25 octombrie 2020 16:49

v Ghiolbanis cred ca nu ai facut armata la zi, sau este doar un discurs politic

25 octombrie 2020 16:11

Muie postacului Psd-ist de la ora 12.01 Dute mai in p..a ma-ti de imputit de postac Psd-ist cel de la ora 12.01,,,tigan roman,,,te plateste bine Psd-ul pt acesta ordinara postare ,,,,,

25 octombrie 2020 15:07

ursuleanu ONOR , ARMATEI ROMANE !ARMATA ROMANA SI-A DAT SANGELE PENTRU CA TARA SA FIE ELIBERATA DE SUB OCUPATIE NAZISTA. URMASII EROILOR ARMATEI ROMANE VOR URMA EXEMPLUL STRABUNILOR SI ISI VOR ELIBERA TARA DE SUB OCUPATIE NAZIST/STALINISTA(Vcezi Rezolutia OSCE/iunie/2009) a lui Klaus Iohannis. Privim cu revolta cum o ramasita nazista isi bate joc de tara si de romani si asteptam ca armata romana sa fie prima care sa se elibereze de sub ocupatie staliniSt/nazist/Iohannista. Calii tarii, Klaus Iohannis ,PNL/USR nu pot batjocori la nesfarsit armaya romana.

25 octombrie 2020 12:01

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.