Experți din diverse domenii au precizat care ar putea fi consecințele pandemiei în viitorul apropiat.

Scăderea natalității, tot mai puține cupluri și sexualizarea femeilor, sunt doar câteva dintre aspectele unei lumi post-Covid, transmite Daily Mail.

Mai mulți specialiști din SUA au analizat 90 de studii pentru a descoperi modul în care pandemia ar putea schimba comportamentele sociale și normele, chiar și în rândul persoanelor care nu au fost infectate.

Integral pe ProTVComentarii

Bianca Chirila Eu sper (în taina,) ca si jigodia de Roland S. Lauder sa se "sexualizeze" si sa dea ortul rabinului si totodata ca lumea sa arate si ea altfel, adica ca ne-lumea, si sa ma re-sexualizez si eu, sa ramân si eu în fine gravida si nu mai fiu nevoita sa sug poolla pe 3 lei si 50 de bani pe la ProTV!

24 octombrie 2020 22:55

Paulus: marturisesc ca sunt oarecum dezamagit, eu speram ca "pandemia" sa modifice comportamentul social astfel încât sa se produca o (re-)sexualizare a barbatilor, care sa puna mâna pe derbedeul Tedros Adhanom G. de la OMS si sa-l pandemizeze, pâna face spume la gura, da ochii peste cap si da în hipotermie întepenita acuta. Cu respect, P.

24 octombrie 2020 22:07

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.