Călin Popescu Tăriceanu s-a exprimat în termeni extrem de vehemenți la adresa președintelui Klaus Iohannis într-o recentă postare pe Facebook, catalogându-l a fi un ”trântor solemn” care ”susține incompetenții obraznici” de la guvernare.

”Guvernul Orban răspândește cu insistență ideea că actuala criză de coronavirus este marele ghinion al lor! Că ar fi rupt cerul dacă nu era COVID-ul! Eu cred că este exact invers! Eu cred că este șansa lor să-și ascundă slaba pregătire și incompetența în spatele unei scuze foarte convenabile: COVID-19!

Integral pe România LiberăComentarii

Muistule Paulus, tu care ești un eminent hemoroid infect plin de căcat al PSD, ai vrea să ai și dreptate, numai că nu ți-o dă nimeni, cu excepția stăpânilor tăi de la PSD, care culmea te plătesc din banii publici ca să-ți emani p-aci diareicele tale concluzii filozofico-cacarisite. Tu ești cu de gustibus, savurând din belșug muia cu care ești aghezmuit, adică tot muit în fond și la urma urmei. Umorul aliasului tău Paulus? Care căcare umor nene? Că amândoi sunteți unul și același căcat împrăștiat al PSD p-aci. Tu ești Porc cotidian, adică grohăi în fiecare zi, ești universal p-acilea. Nu te mai ridica-n slăvile dășteptăciunii, pentru că ești prost ca pula, dar excelezi în propaganda aia împuțită cu iluminații oculți galactici care nu există decât în închipuirea imbecililor ca tine. Ce mă distrează cum măcelărești tu limba română cu ecce-ul ăla latinesc care însemnează iată. Ești de o prostie crasă nenicule. Așa că n-ai decât să-ți grohăi în continuare cretinitățile de retardat troglodit ce ești. Nu-ți place căcatul administrat de către mine PSD și ție? Ia o muie atunci, că e mană cerească, vindecă și de Covid. Muie PSD!

25 octombrie 2020 19:25

@Muie... În fond, bou-i bou și-n ziua de Paști. Fiind sterp, ca și stăpânull să sibian, mugește și-atât... De unde atâta inteligență și umor:

25 octombrie 2020 9:16

Muie pana va saturati imputiti de postaci Psd-isti Ce mai imputiti de postaci Psd-isti nu va mai primiti leafa de la escrocul de Tariceanu daca nu il aparati,,,stim bine ce a facut jegul de Tariceanu si cu puscariasul Dragnea nu trebuie sa ne spuneti voi jeguri de postaci Psd-isti,,,,

25 octombrie 2020 6:47

Muiangiule, vezi că umpli cu pasiunea (și pofta) ta pentru CACA, CĂCARE, CĂCAT și pe leaderii politici pe care-i lingi la tot pasul și la tot ceasul. Până la urmă, tu îi mânjești, tu îi lingi. KAKAia problema?! Problemul ecce, ți-am mai spus, că ești un vierme din ăla gras și grețos, care trăiește și moare hrănindu-se exclusiv cu caca puturos din latrinele fără scurgere de prin mahalale. Oricât te-ai strofoca tu să creezi efectul de ironie distrugătoare din postările scurte, dar sclipitoare, ale lui Paulus, obsesia vieții tale, nu reușești să produci celor ce te citesc decât greață și silă. Înțelege dracului și tu că, stilistic, ceea ce e mult, strică! Sed multa, non multum! Lui Paulus i se potrivește perfect distihul lui Arghezi despre apelativul MAESTRE: „Vorba asta scurtă, e ca mângâierea porcului pe burtă”! Ironia lui Paulus este, asemeni lui Arghezi, scăpărătoare. Mormanele de rahat pe care le morfolești tu nu pot avea decât efectul pestilențial al prostiei agresive. Efectul de latrină inundată de fecale, dar fără scurgere în care, ca spirit, te simți perfect. Și-nseamnă că și stăpânilor care te furajează le place! În fond, „de gustibus...”

25 octombrie 2020 5:52

Codrin Ștefănescu Măi Paulus, că mare diaree e la curul gurii tale căcăcioase. Căca-ma-ș în pizda mă-tii de imbecil troglodit, că mai bine căca mă-ta un căcat în locul tău, măcar ăla n-ajungea fascist ca tine, idiotule. Mai ia o muie și #REZISTĂ, poponarule. Tăriceanu ăsta ține cu tot elanul lui tineresc muncitoresc revoluționar să ajungă monumentul cretinității stalinistoide. mUE și # REZISTĂ, poponarule.

24 octombrie 2020 23:37

Bivolaru @Șerban Nicolae Nu vii si tu cu Dacian Elghebeterian Pizdoș la MISA, sa va bag în ... Spirala?!

24 octombrie 2020 23:10

Andrei Carapulica-Mitrica: As trage ceva pe #rât, da' mi s-a dus tot EURO-lacu' din punga si nu mai reusesc sa "accesez" nimica ...

24 octombrie 2020 23:05

Eugen Cișmașu. @Pizdoș Dacian-Romanian: Muie lu' alde Muie homo-popostacilor PSD+USR!

24 octombrie 2020 23:02

Șerban Nicolae, fost expert în sex anal al PSD, acum un nimic independent Cel mai harnic om politic e Tăriceanu, că a și demonstrat că de atâta hărnicie ca s-ajungă pe un loc pentru viitoarea cocină parlamentară, s-a lăsat halit atât el cât și căcăreaza lui de partid de către mini-psd-ul lui Ponta, doar-doar așa o să treacă pragul electoral și unii și ăilalți. Cu toate astea, cel mai harnic din Românie nu poate fi decât Marcel Ciolacu, staborul plin al PSD, care căcare de harnic ce e, nici măcar barba nu și-o bărbierește de pe curul tenului lui de anal politic. Îmi pare rău că trebuie s-o spun, dar Marcel Ciolacu ăsta arată mai jalnic chiar și decât Liviu Pleșoianu, lătrătorul ăla care a ajuns să schelălăie mai recent, pentru că n-a mai ajuns pă listele viitoarea cocine poarlamentare. Eu, ca expert în sex anal o să-i dau o muie harnicului Marcel Ciolacu, pentru că mă excită-n draci barba lui flocoasă de pe muianul lui bovin. Muie cu dedicație!

24 octombrie 2020 22:40

Gunter Smith Asa si este... Atipic rasei germane, Iohannis este un trantor si un mare profitor!

24 octombrie 2020 22:17

Uau neo-stalinistule Paulus! Ce-l mai săruți în cur pe cel mai mare rebut al politicii românești, Tăriceanu, un berbant ofilit care din marele liberalist a devenit un linge-țucal la mai micul PSD al lui Ponta, care de fapt e un fel de galerie de fotbal, nicidecum partid politic. Iar Tăriceanu a ajuns la mini-psd-ul lui Ponta după ce a lins țucalele PSD-ului cu care căcare s-a aliat să ruineze țara, că n-au ajuns cele 85 de miliarde euro datorie externă făcute României de către PSD, a fost nevoie să se alieze alde Filofteia lui Tăriceanu ca să ajungă analfabeta aia de Viorica Dăncilă prim-ministresă ca să bage UE în Pakistan și-n Maroc, sau invers. Tăriceanu s-a crăcănat între bucile internetului pă Feisbuci unde-și emană cufurelile criticăcate la adresa ăstora, că numai în România merge treaba așa cum merge din cauza virusului. După ce că-n toată Ioropa e haos mare cauzat de virusul molimei, iar în restul lumii la fel, s-a găsit Tăriceanu să ne lumineze cu opaițul criticilor lui. Acum înțeleg de ce Tăriceanu nu și-a lăsat căcăreaza lui de partid să fie halită de PSD, pentru că dacă Tăriceanu ajungea la PSD, NU mai pupa el nici un loc în cocina parlamentului viitor. Marele liberamuist Tăriceanu, un căcat praf și împrăștiat al politichiei care căcare s-a trezit să-și defecăcace dejecțiile împuțite. Deocamdată, sasul de la palat și nenea Ludovic au demonstrat că sunt mai români decât alții, chiar dacă unul e sas iar ălălalt ungur pe jumătate. Muie PSD!

24 octombrie 2020 22:10

Muie postacilor Psd Lingele-ai in cur cu ma-ta cel de la ora 14.55 pe imputitul si jegul escroc si hot Tariceanu ,,,cu cat te-a platit sa comentezi aici...

24 octombrie 2020 15:12

Wow, ce-i mai ustură pe neomarxiștii care nu știu că vorbesc în proză! Teribilă caracterizare a Dulapului de la Cotroceni! Și uluitor de exactă. Dacă ar fi avut și o componentă care să puncteze și mărginimea de spirit, plus tupeul, lipsa de omenie și lipsa de patriotism, ar fi fost aproape perfectă. Muică și cum mai latră la Tăricean javrele care amușinează gardurile de la Cotroceni! Să ne trăiești, Căline, spre disperarea trădătorilor acestei țări și a analfabeților cu diplome de pe la Spiru, Cacademia SRI, sau pur și simplu false!

24 octombrie 2020 14:55

Muie Tariceanu Tu vb gunoi imputit de Tariceanu care ai luat mita si cand au fost premier apoi te ai asociat cu puscariasul Dragnea sa distrugeti justitia si tara sa puteti fura linistita fara sa fiti anchetati, , ,,,,te ai asociat cu Ponta acum care si el este cu statul paralel, adica e agent SIE,,el la imbogatit pe Ghita cu contracte cu statul,,el ia aranjat fuga lui Ghita in Serbia ,,,o sa te lase statul parale si pe tine din brate degiaba fugi de la un partid la altul,, de puscarie tot nu scapi jegule.

24 octombrie 2020 12:50

Mare-i gradina ! Asta chiar are probleme de sanatatea.Dupa banii cheltuiti la Ev.z sa-i publice o groaza de " editoriale" cu rezultat ZERO la alegerile recente, continua .Cum naiba nu-si da seama cat de penibil a ajuns si ca atitudinea lui il trimite definitiv in plutonul mascaricilor zilei.

24 octombrie 2020 12:49

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.