Două tinere de succes au decisă să facă bine comunităţii prin implicarea activă în proiecte sociale, de la dotarea saloanelor de oncopediatrie, până o campanie de reciclare responsabilă.

Ana Maria Bucura, fost model pentru Chanel şi Roxana Puia de la Asociaţia Environ, au fost invitate la Antena 3, unde au vorbit despre proiectul în care sunt implicate.

"E un proiect pe care l-am gândit împreună. L-am lasat cu ocazia zilei Internaţionale a Deşeurilor Electrice care a avut loc săptămâna trecută. E un proiect diferit faţă de tot ceea ce am făcut şi s-a făcut la noi, din punct de vedere al conştientizării şi necesităţii educaţiei ecologice.

Este un proiect prin care folosim nişte imagini puternice, de impact, cărora le-am asociat şi câteva mesaje pe măsură. Încercăm să transmitem un semnal de alarmă cu privire la necesitatea reevaluării modului în care ne comportăm în raport cu natura şi la gesturile pe care le facem uneori zi de zi, fără să ne dăm seama ce impact au ele asupra mediului înconjurător.

Fără dar şi poate, toate activităţile noastre zilnice au un impact asupra mediului. E un manifest pentru un mediu mai curat, aşa l-am numit. E un proiect la care e nevoie să ne oprim un pic din graba şi din treburile zilnice pe care le avem şi să refectăm'', a spus Roxana Puia de la Asociaţia Environ.

''Am colaborat cu Asociaţia Environ încă din martie pentru un alt proiect al lor şi mi-a plăcut foarte mult. Am început să îi urmăresc, am început să înțeleg mai multe despre mediul înconjurător și cum am putea să participăm și noi. Discutând cu fotograful Dacian Foldi ne-am gândit la o campanie diferită și apoi a hotărât cu Roxana să facem acest proiect special pentru noi, diferit și deosebit și a ieșit mai bine decât ne așteptam (...) Trebuie să păstrăm un echilibru între ce cumpărăm, ce consumăm şi ce aruncăm. Eu întotdeauna am fost foarte echilibrată. Şi acasă încerc să folosesc energia, să nu o risipesc.

Noi suntem un exemplu pentru copiii noştri şi de fapt de aici a plecat şi dorinţa pentru acest proiect. Ce o învăţ eu pe fetiţa mea şi cum o învăţ eu să trăiască în această lume şi cum o învăţ eu să se poarte cu Planeta. Aşa cum te porţi cu Planeta, aşa ea îşi răspunde'', a spus Ana Maria Bucura, fost model.

Integral pe A1Comentarii

Marius Ivanescu BIO-vaca aia crispata din poza e vie, sau e împaiata?

24 octombrie 2020 21:46

Fetiţa lu' Ana Maria Bucura Si as dori sa adaug ca vacile vegetariene vegane se başesc cu gaze metane (CH4, cum zice mama) si fuck si unele efecte de sera, care nu-i place deloc la Planete si transpira ca le trec toate naduselile!

24 octombrie 2020 7:13

Fetiţa lu' Ana Maria Bucura Sa stiti ca mama ma invata cum sa ma port cu Planeta "noastra" si sa le respect si pe celelalte co-planete surori si intentionez sa ma sinucid de mica, ca sa nu mai emit CO2 sa fac incalzirea gloabelor.

24 octombrie 2020 7:06

Ana Maria Bucura Eu când ma cac pe Planeta, atuncea ea se caca si ea pe mine, dar daca ma cack în gura Dvs., atunce lu' Planeta nu-i pasa si se întoarce pe partea ailalta.

23 octombrie 2020 22:13

Ana Maria Bucura Planeta se încalzeste si temperatura creste, dupa care se raceste si seara se racoreste! (fost model chanel implicacat, n.m.)

23 octombrie 2020 22:09

Iulia Gorgorin Sug poolla lu' alde "mediului înconjurător" & #REZIST!

23 octombrie 2020 22:06

Iulia Gorgorin Adica, daca te pisi în iarba, atuncea si iarba se va pisa pe tine si daca manânci un castravete, risti sa fi sfâsiat de dovlecei si/sau de coropisnitele din mediului înconjurător!

23 octombrie 2020 22:05

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.