Un bărbat de 65 de ani, din Mediaș, județul Sibiu, a murit, vineri, așteptând un pat de terapie intensivă care urma să fie ”pregătit începând de luni”. Omul avea multe comorbidități, a fost pus pe oxigen de medicii de la Spitalul Municipal, însă, în cele din urmă organismul său a cedat, relatează Mediafax. Directorul DSP Sibiu a spus că în Ardeal nu mai există niciun pat ATI, astfel încât pacientul nu avea unde să fie transferat.

Directorul Direcției de Sănătate Publică (DSP) Sibiu, Gabriel Budescu, a declarat, vineri seara, pentru MEDIAFAX, că medicii de la Spitalul Municipal Mediaș au făcut tot ce s-a putut pentru acest pacient, însă, din păcate, în cele din urmă a fost declarat decesul. Spitalul din Mediaș nu are terapie intensivă pentru bolnavii COVID-19, aici urmând ca, de luni, să fie instalate două sau trei posturi.

Întrebat dacă s-a încercat transferul acestui pacient în alt spital unde ar fi putut fi găsit un post de ATI, Budescu a spus că în Ardeal nu mai există această posibilitate, toate paturile ATI fiind ocupate.

Integral pe HotnewsComentarii

HotPoollaFakeNews - BREAKING FUCKING FAKE-NEWS: Asta în timp ce un cu totul si cu totul .. ALT "bărbat de 65 de ani, din Mediaș, județul Sibiu, NU a murit, vineri, așteptând un pat de terapie intensivă care urma să fie ”pregătit începând de luni”. Omul se întâmpla de ... NU avea multe comorbidități, însa a fost pus pe oxigen de medicii de la Spitalul Municipal, si, în cele din urmă organismul său n-a cedat", relatează Mediafax

23 octombrie 2020 22:01

HotPoollaFakeNews Un bărbat de 65 de ani, din Mediaș, județul Sibiu, a murit, vineri, așteptând un pat de terapie intensivă care urma să fie ”pregătit începând de luni”. O, desi "avea multe comorbidități si a fost pus pe oxigen de medicii de la Spitalul Municipal, însă, în cele din urmă organismul său a cedat, "relatează" (besse pe bot) Mediafuckers (adica jidovu' Roland S. Lauder, n.red.)

23 octombrie 2020 21:56

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.