80 de angajați care lucrează în urgență la Spitalul Județean din Craiova vor pleca în concediu de odihnă în luna noiembrie. Conducerea spitalului spune că solicitările angajaților au fost aprobate, deși unitatea se confruntă cu deficit de personal, informează Mediafax.

Aproximativ 200 de persoane ajung zilnic la Urgenţa din cadrul Spitalului Județean Craiova.

Ionica Bogdan este asistentă medicală la UPU și spune că este epuizată. Din martie lucrează neîncetat, în ture de câte 12 ore, în echipament special de protecţie şi în contact direct cu pacienţii care ajung la urgență.

Integral pe Digi24Comentarii

ovi Au plecat la odihna pentru ca nu mai pica spaga ca inainte, nu mai sunt plicuri...???

24 octombrie 2020 7:24

Ionica Bogdan (asistentă medicală la UPU) Daca da Domnu' sa ma infectez si eu si sa ma vindec = imunizez, promit ca ma kack în el de "echipament special", îmi dau zgarda si botnita jos si reintru în normalitate.

23 octombrie 2020 21:52

Digi24 - PRECIZARE: "Solicitarile au fost aprobate" înseamna ca solicitarile au fost aprobate.

23 octombrie 2020 21:50

200 de persoane ajung zilnic la Urgenţa: Buna seara, sunt cetateanul auto-intitulat "200 de persoane ajung zilnic la Urgenţa" si nu stiu ce sa ma mai fuck, sa-mi bag si eu DIGI24-ul în kur, sa sa ma fuck ca am cocovizi-19?!

23 octombrie 2020 21:48

Ionica Bogdan (asistentă medicală la UPU) Nu stiu cum EURO-poolla mea, dar io am scapat de cocovizi, desi umblu "din martie neîncetat, în ture de câte 12 ore, în echipament special de protecţie şi în contact direct cu pacienţii care ajung la urgență" - ce sa fie oare?!

23 octombrie 2020 21:46

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.