Organizarea alegerilor nu creşte riscul de infectare, iar ziua scrutinului va fi organizată în aşa fel încât toţi cetăţenii care se prezintă la vot să fie în siguranţă din punct de vedere sanitar, a declarat premierul Ludovic Orban.

''Din punctul meu de vedere, şi nu numai al meu, ci punctul de vedere al multor specialişti, organizarea de alegeri nu creşte riscul de răspândire a virusului în condiţiile în care sunt respectate regulile stabilite de autorităţi. Sunt reguli simple care presupun limitarea evenimentelor electorale la 20 de persoane în spaţiul închis şi la 50 de persoane în spaţiul deschis, cu respectarea regulilor de distanţare şi a celorlalte reguli de protecţie sanitară. Candidaţii şi echipele de campanie au obligaţia să poarte măşti, să asigure transmiterea materialelor de asemenea natură încât să reducă riscul de infectare'', a declarat Orban, la Suceava.

Potrivit premierului, organizarea scrutinului din 6 decembrie se va face în condiţii de siguranţă. ''Organizarea zilei votului este pregătită de asemenea natură încât să nu existe riscuri suplimentare de transmitere a virusului. Democraţia înseamnă alegeri prin care cetăţenii hotărăsc cine să-i reprezinte în instituţiile publice'', a spus Ludovic Orban.

Integral pe România LiberăComentarii

Mihai Luati toate masurile ca sa furati ca-n codru, asa cum ati facut la sectorul 1, banditi ordinari.psd ul fura noaptea ca hotii, voi FURATI ZIUA IN AMIAZA MARE, NEMERNICILOR.!

23 octombrie 2020 20:56

Nene Paulus, ai dat în boala copilului? Sărmane cântecaci la bot de pulă pătit de PSD. Muie PSD!

23 octombrie 2020 19:32

Da, domnule Orbete, în secțiile de votare va fi acceptabil. Problema ecce cu numărătoarea voturilor. Ar fi minunat ca ăia de la Monitorul oficial să tipărească din timp nu unul, ci două seturi de buletine de vot. Cu unul dintre seturi să se voteze efectiv la urne, iar celălat set să fie pregătit din timp prin votarea „cum trebuie” de către voi și ai voștri, pentru a le înlocui cu pe cele votate deja de popândăii de alegători. Trebuie pregătiți, de asemenea, din timp rucsacii de cărat voturile „cum trebuie” pentru a le înlocui, noaptea ca hoții, pe cele din sacii depozitați în camerele sigilate păzite „cu strășnicie” de către jandarmii de partid și de stat, dar maii mult de partid! Dar, atenție, nu mai lăsați operațiunea asta pe seama tinerelor odrasle securiste din USR, că puteți rămâne și voi cu buzele umflate, cum au rămas pizdaacii!”

23 octombrie 2020 17:45

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.