Ajutorul de 2.500 de lei pentru un salariat, acordat firmelor care au lucrat în telemuncă, nu va fi plătit decât celor care au publicat în REVISAL informațiile privind modificările aduse contractelor de muncă.

Guvernul a modificat, în ședința de joi seară (22 octombrie), actele normative cu privire la aceste măsuri de susținere economică pentru firmele mici și mijlocii. Conform noilor prevederi din lege, suma de 2.500 lei plătită pentru fiecare lucrător care a lucrat în telemuncă în perioada stării de urgență, nu va fi acordată decât angajatorilor care au modificat datele privind raportul de muncă al salariatului și care au înscris informațiile în Registrul electronic de evidență a salariaților (REVISAL).

„Suma prevăzută (…) se acordă (…) angajatorilor care au transmis, în termenul legal prevăzut la art.4 alin. (2) din Hotărârea Guvernului nr. 905/2017 privind registrul general de evidenţă a salariaţilor, datele privind elementele raportului de muncă prin care s-a stabilit desfășurarea activității în regim de telemuncă”, se arată în ordonanța de urgență adoptată de Guvern, conform profit.ro.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.