Ionuț Moșteanu, purtătorul de cuvânt al USR PLUS, a declarat, vineri, la Digi24, că Dacian Cioloș este propunerea mai bună decât Ludovic Orban pentru funcția de premier, în eventualitatea în care ambele partide vor ajunge să colaboreze la guvernarea țării.

„USR va intra la guvernare și va intra cu mandat de reformă. Vrem un premier cu mandat de reformă. Nimeni nu are un cec în alb din partea noastră. USR PLUS vrea să dea premierul, să fie foarte clar. Vrem un parteneriat onest, loial de guvernare. Domnul Orban m-a dezamăgit că a mințit miercuri dimineață, când a spus niște lucruri total neadevărate, știa că sunt neadevărate. Înțeleg bătălia politică, înțeleg meciul de campanie, înțeleg de ce toată lumea atacă.

Vreau să stăm la masă după alegeri, discutăm cu toții. Dacian Cioloș este, prin protocolul nostru vechi de alianță USR-PLUS, persoana desemnată pentru a prelua acest portfoliu”, a afirmat deputatul USR.

Integral pe Digi24Comentarii

No,hat ! USR + Plus + PNL +PMP +etc.. sunt in ring. Castigator = UDMR !

24 octombrie 2020 15:39

Dacian Cioloș premier si Bivolarul sau vicepremier !

24 octombrie 2020 7:01

Dacian Romanian Pedo-Bulangendarian Muios Vreau o "tara" ca afara - TOTI dujmanii mei sa moara, cel târziu la primavara (de "covizi" = de GRIPA CHINEZEASCA, n.m.)! Cu respect, Dacian-Pedophilian Elgibiterian Pizdos

23 octombrie 2020 21:04

Așa e nene Paulus Eu zic să-l scoatem de la împăiat pe Nicolae Văcăroiu sau să-l dezbrăcăm de zeghea de ocnaș per Adrian Năstase, că numai ăștia doi sunt cei mai daci români și premieri din toate timpurile românești, mai ales că Adrian și-a completat studiile de drept român și internațional și la facultațile de la Jilava și de la Rahova. Sau de ce nu s-o reinstaurinăm și reinstauricăcăm pe Viorica Vasilica Clitorisia Analfabetesia Dăncilă ca premier, că paparuda asta a fost cea mai cea și cea mai hăis prim-ministresă a României, iar așa n-o s-o rupem nici în fericire dar nici în deznădejde, ce zici? Deși cu madam Viorica avem toate șansele să ajungem parteneri economici și aliați cu cele mai dezvoltate state europene Pakistanul și Marocul, dar în sfârșit, Viorica e cea mai cea și cea mai hăis dintre toate cele câte există. Din păcate nu-l putem pune premier pe LIviu Dragnea, pentru că dacul ăsta nerrom e cazat cu domiciiul forțat la ocna Rahova unde servește patria îmbrăcat în zeghea de ocnaș. Numai Liviu Dragnea ar mai putea-o elimina pe Viorica din clasamentul ăsta de premieri, că Liviu e cel mei cel și cel mai hăis și cel mai cea dintre toți vitejii neamului, nu-i așa fascistule? Muie PSD!

23 octombrie 2020 19:21

Am mai rupt-o o dată în fericire cu premierul Urinache De data asta ștergem tot și-o luăm de la capăt. Ca să fie ceva mai bine tre să colectăm hârdaie de urină pe care să i le dăruim pentru a prinde puterii telectuale cum prindea Poppey Marinarul dintr-o conservă cu spanac. Acum o are alături și pe gaița Clotilda de etnie romă din Francia pe lângă cântăreața cheală de acasă, naiba știe cum o mai cheamă și pe aia. La mai mare, Parpanghele, Cotroceniul te așteaptă cu drag să scoți Dulapul de acolo cât mai răpide!

23 octombrie 2020 17:15

v Amindoi sint "o apa si un pamint". Ciolosica a mai fost PM si si-a "dovedit" calitatile.Din pacate face parte dintre cei care au facut Ardealul de ris. Ludovic stim cite parale face, este tot din lotul care face Ardealul de ris, impreuna cu Ghiolbanis si altii. Sa se aleaga cum vor, ca tara asta se duce de ripa cu conducatorii care i-am avut.

23 octombrie 2020 16:37

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.