Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

După recentele surprize la nivel de decizii luate la PSD în privința numelor care figurează – sau nu – pe listele partidului pentru alegerile parlamentare din decembrie și la scurtă vreme după ce Șerban Nicolae și Liviu Pleșoianu și-au anunțat intenția de a părăsi formațiunea condusă de către Marcel Ciolacu, liderul Partidului Social Democrat a ieșit în fața presei.

Aflat de această dată la Buzău, de unde candidează, practic, la viitoarele alegeri, Ciolacu le-a transmis un mesaj colegilor care nu se mai regăsesc pe listele PSD la scrutinul programat în ultima lună a acestui an. În care a vorbit despre democrație și despre faptul că la recentele alegeri locale partidul pe care îl conduce a obținut un scor mai mare, comparativ cu precedentele curse electorale. ”Le mulțumesc mult pentru întreaga activitate.

Este un ciclu democratic. (…) Drumul PSD este unul foarte clar, categoric că ne bucurăm și de recâștigarea încrederii românilor după două alegeri pierdute, avem o creștere de aproape 10% la alegerile locale. Asta ne confirmă faptul că drumul pe care am pornit, de reformă și reconstrucție a partidului, este cel corect”, a declarat Marcel Ciolacu, răspunzând unei întrebări venite de la presă.

Integral pe NaţionalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.