Instalarea lui Florin Iordache la șefia Consiliului Legislativ, una dintre instituțiile importante din arhitectura statului care poate bloca la o adică activitatea Guvernului sau Parlamentului, reprezintă genul de crimă politică fără scuză pentru autorii ei.

Nicio exagerare când spun crimă politică.

Există personaje cărora, după episodul OUG 13, trebuie să le fie barat accesul la vreo funcție publică sau de autoritate în statul român. Sub nicio formă nu mai ce căuta în funcții-cheie. În galeria acestor personaje sinistre, un loc fruntaș îl ocupă Florin Iordache.

Integral pe G4media.roComentarii

Să nu cumva să te crezi tu mai lățit la minte, că NU ești nene Paulus. Tu, de câtă muie ai luat, nici nu mai știi pe ce lume trăiești, muistuie. Mai ia o muie și #REZISTĂ, poponarule.

24 octombrie 2020 22:19

Dragă muiangiule, numai atâta știi?! Tare redus mintal mai ești, prietene! PSD-ul are curul tăbăcit de câtă muie i-ai aplicat cu limba pe-acolo

24 octombrie 2020 6:37

Marius Shenghen Dragă Paulus, ia o muie și #REZISTĂ

23 octombrie 2020 23:07

Marius Ivanescu draga Paulus, sa sugem EURO-poolla cote-a-cote, cu abnegatie si cu daruire si sa #REZISTAM!

23 octombrie 2020 20:59

Dragă Paulus ia o muie democratică nepremeditată dar gratis, e mană cerească numai pentru tine. Muie PSD!

23 octombrie 2020 20:18

Cum, măh? Carevasăzică, polițaiul Berbeceanu e făcut din pix, în mai puțin de 24 de ore funcționar public, iar, după alte 24, prefectul Capitalei, iar Iordache, votat cu o maare majoritate în Parlament, trebuie dat jos din pix și pus unul de-al vostru tot din pix?! Halal logică, mișto democrație!!! Care dintre crime o fi mai premeditată?!

23 octombrie 2020 17:58

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.