Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Toti parintii trebuie sa fie pregatiti pentru a le oferi copiilor confortul si resursele necesare pentru a invata de acasa atunci cand situatia o cere sau in cazul in care scoala in care invata acestia intra in scenariul rosu. Spatiul de lucru este esential si nu doar concentrarea copilului va depinde de acesta, ci si sanatatea lui. Scaunele de birou, lumina si felul in care este pozitionat laptopul sunt cateva dintre aspectele care pot influenta tot procesul de invatare de acasa. Iata cateva idei pentru a crea un spatiu propice pentru aceasta activitate in camera copilului tau sau intr-o alta incapere a casei:

Alege un spatiu dedicat din casa

Cel mai simplu mod prin care poti sa-i oferi copilului tau tot ceea ce are nevoie pentru lectii este sa incepi cu amenajarea unui spatiu dedicat din casa. Fie ca alegi camera lui, sufrageria sau alta incapere, este important sa-i pozitionezi biroul in asa fel incat sa aiba suficienta lumina naturala, dar sa folosesti si corpuri de iluminat potrivite. Alege lampi care il pot ajuta la teme sau chiar la lectiile online, dar si pentru a face atmosfera mai relaxanta pentru el. Lumina potrivita il va ajuta sa fie productiv, motivat si il va inspira.

Integral pe Acasa.roComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.