Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Judecătorii au respins apelul lui Ion Cristoiu în procesul pe care „jurnalistul” l-a intentat după ce a fost deconspirat drept colaborator al Securității, a anunțat Mădălin Hodor, cercetător la CNSAS. Hodor reamintește ce presiuni infernale s-au făcut asupra lui pentru a nu spune ce știa despre Cristoiu.

Procesul deschis de Ion Cristoiu împotiva istoricului Mădălin Hodor a venit după ce acesta din urmă a acordat revistei Newsweek România un interviu în care vorbea despre faptul că jurnalistul este menționat, în documente din arhiva fostei Securități, ca sursa „Coroiu”.

Integral pe UniversulComentarii

Muie și ție postacule Paulus Dar nu numai muie pentru tine, eu zic că trebuie să ne căcăm și în pizda mă-tii. Cu respect, Codrin Ștefănescu

23 octombrie 2020 23:04

ciclop maestrul rahatului in ploaie- coroiu [pelticul cu gura stramba ! se vedea de la o posta ca a servit la secu !!!

23 octombrie 2020 21:53

Muie postacilor Psd Hai sa sugem EURO-poolla cu totii în cor si sa #REZISTAM!

23 octombrie 2020 21:41

Cornel Nistorescu, Ștergător la Cur al PSD și prim-vice-prim-țucălar al aceluiași partid împuțit Bunul meu tovarăș și pretin în ale scrisului pe hârtie igienică, maestrul Ardei Umplut cu Căcat al presei de fecale Ion Cristoiu plătește acum ca și mine polița de colaborator al securității de tristă aducere aminte. Ce să-i faci? Asta-i viața! Cele bune să s-adune, cele rele să se spele, dacă mai au cu ce. Proletari din toate țările muiți-vă! Muie PSD!

23 octombrie 2020 20:04

Muie postacilor Psd Mai cacat imputit de postac Psd-ist @Costel Dragus cu cat te-a platit turnatorul securist Cristoiu sa scri acest cacat de articol..

23 octombrie 2020 15:09

Dorel Murgu Toți ați fost colaboratori ai securității... dar asta este de înțeles, Cei care trebuiesc condamnați nu sunt informatorii ci ofițerii de securitate!

23 octombrie 2020 14:17

Presa lui Coroiu Aceasta piticanie peltico-cacacioasa ne va fabrica poate inca un serial SF in care el figura pe post de persoana acoperita in cadrul securitatii ,contribuind astfel la daramarea definitiva a comunismului in Romania.Si acest vierme ziaristic si-a vomat si mai vomeaza inca tampeniile lui in scris, sau verbal la posturile TV care ii impartasesc opiniile.Si inca pe bani ! Ev.z desi a scapat de el, ii continua calaea .

23 octombrie 2020 12:51

dixit! ”maestrul” este aratat in adevarata lui splendoare. nu ca cineva cu capul pe umeri s-ar fi indoit de calitatile de turnator ale cristoiului. un gangait care nu este in stare sa incropeasca o fraza inteligibila, cu rationamente puerile de copil de 5 ani. sa-l vedem in continuare pe la haznaua3 si pe la dementa tv cum isi mai imprastie elucubratiile de analist politic si mare ”maestru”, bineinteles.

23 octombrie 2020 10:09

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.