Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Proces cu final neașteptat la Judecătoria Sectorului 1, acolo unde magistrații au avut de rezolvat un conflict… spontan apărut între doi foști parteneri de viață – dintre care unul cunoscut fost deputat, iar celălalt reputat medic. Acuzații reciproce, un certificat medico-legal și două versiuni diferite ale scandalului, toate aceste ingrediente au făcut ca judecătorii să aibă nevoie de 24 de ore pentru a pronunța sentința și pentru a stabili dacă vor emite sau nu un ordin de protecție.

Surse judiciare au declarat, în exclusivitate pentru GÂNDUL.RO, că fosta soție – medic de profesie – și-a acuzat fostul soț – membru al Parlamentului României – că ”a lovit-o cu palma peste față și i-a provocat o sângerare nazală”, în timp ce se afla chiar în mașina acestuia, pe Calea Victoriei, zona Ateneului Român.

Integral pe GândulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.