Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Fostul ministru Cristian Diaconescu are o propunere bizară pentru buna desfășurare a cursurilor în perioada pandemiei de coronavirus. Politicianul crede că mutând vacanța mare iarna și organizând școală vara am putea depăși parțial această criză sanitară.

Candidatul PMP pentru Senat în Bucureşti susține că elevii ar trebui intre în vacanța mare, iar cursurile să fie continuate în timpul verii. Diaconescu crede că astfel se va ieși cu bine și din sezonul gripei sezoniere.

„Am primit semnale numeroase din partea profesorilor dar şi a părinţilor preocupaţi atât de sănătatea copiilor cât şi de calitatea actului educaţional. Cei cu care am discutat, înţelegând situaţia complicată prin care trece societatea, au o propunere simplă adresată autorităţilor. Mutarea în această perioadă a vacanţei mari urmând ca recuperarea procesului de educaţie să se realizeze pe perioada verii.

Astfel, se va ieşi din perioada gripei sezoniere şi s-ar putea concretiza o serie de măsuri sanitare care astăzi sunt în lucru. Ar fi în discuţie câteva săptămâni până la obişnuita vacanţă de iarnă. La rugămintea celor cu care am comunicat, pun în dezbatere această temă”, scrie Cristian Diaconescu pe pagina lui de Facebook.

Integral pe NaţionalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.