Nu este nici medic, nici cercetător, nici vreun monstru sacru de nivelul Pink Floyd, dar pozează în specialist pe tema Covid-19. „Ne luăm după alte țări în loc să gândim cu capul nostru. Oameni buni, începeți să gândiți cu mințile voastre. Nu va mai lăsăți influențați de tot felul de povești care vin din Franța, din Italia, din Germania (…) În Germania sunt, poate, zeci de mii de îmbolnăviri în fiecare zi, dar nu moare nici dracu’, pentru că știu să aibă grijă de ei și îi tratează.

În România, avem câteva mii de așa-zise infectări pe zi și, iartă-mă, un medic care lucrează în sistem exact pe cifre îmi povestea cum adunau ei: dacă te testează de trei ori, la același pacient, pun trei, nu unul singur. De asta spun, hai sa revenim cu picioarele pe pământ. Suntem un popor întreg, nu e vorba de mine aici (…) Vorbesc cu mine însumi pentru că sunt revoltat pentru o categorie de oameni foarte mică și nebăgată în seama (…) Suntem oameni care ne-am descurcat toată viață, prin talentul nostru, și am plătit taxe statului român… Să nu spună cineva că ăștia din Guvern, din Grupul de Comunicare, nu-și dau seama de răul pe care-l fac. Este un rău general”, a declarat Bittman la Antena 3.

„Cum poți să spui că cineva ți-a murit de COVID când nu se face nicio autopsie? Este inadmisibil pentru echitatea lor, a medicilor, pentru coloana lor vertebrală. Medicii ar trebui să iasă, primii, în Piața Victoriei”, a mai susținut Bittman. Este aici vorba de fake news, dovadă Concluziile șocante ale autopsiilor făcute la Spitalul Colentina pe pacienții uciși de Covid.

Integral pe UniversulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.