Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Teodor Meleșcanu nu se regăsește pe nicio listă de candidați la alegerile parlamentare. În luna iunie el s-a înscris în PPUSL, partidul lui Dan Voiculescu, susținând că „vreau să aduc ceva nou în politică”.


Teodor Meleșcanu nu se regăsește pe nicio lista de candidați la alegerile parlamentare. În luna iunie el s-a înscris în PPUSL, partidul lui Dan Voiculescu, susținând că vrea să aducă ”ceva nou în politică”.

„Dincolo de obiectivele politice contextuale si de agenda publică imediată, consider că responsabilitatea esențială a unei persoane care exercită o funcție publică o reprezintă promovarea valorii umane ca esență a oricarui model social legitim. După o viata intreaga dedicata proiectelor social-liberale, asumarea identitatii umaniste este un pas firesc, care raspunde atat reperelor pe care le-am promovat intotdeauna – demnitate, echilibru, pragmatism – cat si asteptarilor concrete ale natiunii noastre”, a declarat atunci Teodor Meleșcanu.

Integral pe UniversulComentarii

v Ba Melescanu, ca nu mai pot sa-ti spun domn. Pina la virsta ta trebuia sa ai o doctrina pe care sa o urmezi, nu doar sa fii in parlament. Nici nu mai stiu la cite partide ai fost. Cred ca trebuia sa ai un pic de demnitate, deoarece aveai din ce traii,. Pensiile pe care le ai cred ca iti ajung. Macar sa ai o conduita politica constanta, nu doar sa ai beneficii asa ajung multi oameni sa le fie scirba de politic dupa comportamentul unuia ca tine, Tariceanu si altii. Parca in cartea voastra de munca la meserie scrie "politician"

22 octombrie 2020 16:04

Ion Romanu Să i se rezerve un loc la muzeul Antipa, care este amplasat în imediata vecinătate cu clădirea guvernului, care a găzduit în câteva rânduri prestațiile debordând de demnitate ale acestui domn!

22 octombrie 2020 11:16

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.