Într-o declarație revoluționară pentru Biserica Catolică, Papa Francisc a anunțat că susține parteneriatul civil între persoanele de același sex, în opoziție cu poziția oficială a Vaticanului în această privință, dar și cu cea a predecesorilor săi, relatează Agenția Catolică de Știri (Catholic News Agency) care citează un documentar difuzat pentru prima oară miercuri, la Roma.

„Homosexualii au dreptul să fie parte a unei familii. Ei sunt copiii lui Dumnezeu și au dreptul la o familie. Nimeni nu ar trebui să fie alungat sau să fie făcut să sufere din această cauză”, a declarat Papa Francisc în acest documentar, vorbind despre abordarea sa în ce privește grija pastorală a Bisericii Catolice față de comunitatea LGBT.

Integral pe Digi24Comentarii

IDIOTUL vorbește precum un membru plin, grad 33 al OCULTEI Păi, la drept vorbind, chiar și Hitler, Stalin, Mao și Pol Pot n-au fost și ei copii ai Domnului? De la hamericani nu pot da nume, deoarece numeroșii „copii ai Domnului yankei sau rozalii” stau ascunși prin societăți secrete, au prea mulți bani prin bănci sau bănci ca atare, dar și agenți supercalificați să zboare creierii unora ca John Kennedy, care îndrăznesc să șoptească ceva la adresa „copiilor Domnului”!

22 octombrie 2020 6:14

v Nimeni nu sustine ca cei din LGBT, nu ar fii copii domnului, dar asta nu le da dreptul sa "intemeieze" oficial o familie. Pot trai in comun, pot sa-si lase averea printr-un act notarial, dar cred ca este totusi o blasfemie sa incurajezi astfel de comportamente

21 octombrie 2020 23:19

je NENE Papa, amnezia te-a lovit, despre Sodoma din Biblie, sters de pe fata pamantului, din cauza acestor kooristi si lesbiene ?! Crestin esti matale, sau....

21 octombrie 2020 20:16

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.