Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele Klaus Iohannis susţine în această seară o conferinţă de presă la Palatul Cotroceni, la două zile de la precedenta declaraţie, în care a criticat prestaţia "intolerabilă" a prefectului de Bucureşti în cadrul eforturilor de gestionare a pandemiei.

"Am intrat în linie dreaptă pentru alegerile parlamentare. Alegerile parlamentare reprezintă singura opţiune validă! Alegerile nu trebuie amânate pentru ca un partid sau altul să se simtă mai bine pregătit. E vital pentru felul în care vom gestiona anul viitor pandemia să avem o nouă majoritate. Actuala majoritate PSD nu mai reflectă, de o bună bucată de timp, voinţa românilor, este toxică şi a întârziat şi blocat o serie de măsuri de combatere a pandemiei, a adoptat măsuri populiste care riscă să arunce România în cea mai gravă criză economică din ultimii 30 de ani. Sfidarea PSD la adresa românilor e intolerabilă şi lucrurile nu mai pot continua aşa!", a declarat preşedintele.


Comentarii

noi Flasneta ragusita obsedata Johanis, ce vrei ma ?! sa ne inchizi dupa garduri de sarma ghimpata, pe cetatenii cu PSD?! Vrei sa acaparezi puterea totala in Romania, sa-ti faci de cap, impreuna cu falsificatorii de diplome portocalii si rezistaci?! Asta-i Stat de Drept, ma?!

22 octombrie 2020 9:08

Ce spuneti de Ciolacu care a fost din frageda tinerete informator al Militiei ceausiste, fiind inregistrat ca „persoana de sprijin” in evidentele acesteia. Intrucat s-a remarcat in postura de soptitor al Militiei, a fost racolat si de Securitate, ambele institutii fiind integrate atunci in Ministerul de Interne. Dupa Revolutia din decembrie 1989 a continuat colaborarea cu urmasele celor doua detestate organe ceausiste, Inspectoratul Judetean de Politie si SRI Buzau, precum si cu serviciul secret al Ministerului de Interne(UM 0215), denumit atunci si „doi si un sfert”. Organele de informatii au fructificat atat relatiile sale cu lumea interlopa cat si relatiile tatalui sau, care era un comandant militar cunoscut in zona. Chiar daca nu le prea avea cu scrisul si cu vorbitul, Ciolacu a fost apreciat drept un informator bun.

22 octombrie 2020 8:58

Daniel Cea mai toxica GUVERNARE este cea a ciumei galbene pe care o patronezi. O ti langa cu psd, dar dracnea a fost mic copil pe langa trubadurul orban.La parlamentare credem ca celelalte partide isi vor lua masuri så nu mai furati cu japca.

21 octombrie 2020 20:51

noi Flasneta ragusita obsedata Johanis, ce vrei ma ?! sa ne inchizi dupa garduri de sarma ghimpata, pe cetatenii cu PSD?! Vrei sa acaparezi puterea totala in Romania, sa-ti faci de cap, impreuna cu falsificatorii de diplome portocalii si rezistaci?! Asta-i Stat de Drept, ma?!

21 octombrie 2020 18:23

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.