Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Social-democratul care a condus Constanța în ultimii ani, dar care a pierdut, luna trecută, cursa pentru un nou mandat pe fotoliul de primar al orașului de la malul mării va ajunge în instanță. La fel și fostul primar Radu Mazăre.

Decebal Făgădău – fost viceprimar, ulterior primar al municipiului, Radu Mazăre, precum și alte persoane ajunse în vizorul procurorilor anticorupție constănțeni au fost trimise în judecată, anunță miercuri DNA.

Procurorii îl acuză pe fostul viceprimar Făgădău de abuz în serviciu, dacă funcționarul public a obținut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, în timp ce în dreptul numelui fostului primar Radu Mazăre stă acuzația de complicitate la abuz în serviciu, dacă funcționarul public a obținut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit. Cauza are legătură cu construirea unui imobil de lux, pe plaja din Mamaia.

Integral pe NaţionalComentarii

Alexandru Vintila Decebal nu i-a fagaduit nimic lui Mazare. Astea sunt baliverne!

23 octombrie 2020 14:47

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.