Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Premierul Ludovic Orban a anunțat oficial miercuri că prefectul Capitalei, Gheorghe Cojanu, va fi schimbat din funcție, iar fostul comisar de poliție Traian Berbeceanu este printre "posibilii candidați". Reamintim că prefectul Capitalei este protagonistul unei întregi serii de bâlbe, după ce duminică Bucureștiul a depășit rata de infectare de 3 cazuri la mia de locuitori.

Orban a spus, miercuri, că nu putea să anunțe de luni, atunci când a fost întrebat de jurnaliști, că îl va schimba din funcție pe prefectul Capitalei, pentru că urma o ședință importantă - cea a Comitetului pentru Situații de Urgență București, în care au fost dispuse măsurile după ce Capitala a depășit, duminică, indicele de 3 la mia de locuitori.

Integral pe HotnewsComentarii

ursuleanu In primul rand sa radem cu gura pana la urechi. Daca Berbeceanu este un politist incoruptibil cum se face sa s-a inhaitat cu un turnator la securitate cum este Vela Marcel??? Cireasa de pe tortul de mucava stalinist/nazista A lui kLAUS iOHANNIS ESTE NUMIREA CA PREFECT AL CAPITALEI AL COMPLICELUI LA CRIMA ORGANIZATA TRANSFRONTALIERA bERBECEANU tRAIAN. MAGISTRATII CORUPTI SLUGI NAZIST IOHANNISTE L-AU SUSPENDAR DE LA JUDECAREA RECURSULUI PE BERBECEANU, DESI TOTI CEILALTI INCULPATI DIN DOSAR AU FOST CONDAMANTI, Desi DIICOT a decis in urma mai multor luni de cercetare penala ca Berbeceanu a primit spaga de la traficantii /complci o masina, astfel cum a concluzionat DIICOT. CITAT: Berbeceanu ” …a primit un autoturism marca VW Passat CC Trav. 2.0 TDI, în valoare de aproximativ 20.000 euro, de la R.G. şi R.A., pentru a face un act contrar îndatoririlor sale de serviciu, şi anume, furnizarea către susnumiţi a unor date şi informaţii privitoare la cercetarea acestora sau a S.C. U. S.R.L. ori a altor persoane din aceeaşi grupare criminală.”. (sursa digi24) ,PNL il numeste pe Berbeceanu prefect????

21 octombrie 2020 13:44

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.