Liderul USR, Dan Barna, a reacționat într-o postare pe Facebook la vestea că Florin Iordache a fost ales președinte al Consiliului Legislativ, punctând faptul că reprezintă „o sfidare la adresa oricărui român cinstit”.

Dan Barna este de părere că Florin Iordache „a fost vârful de lance al regimului Dragnea în lupta pentru distrugerea justiţiei independente” și că nu a fost niciodată cetățean în România, ci mai degrabă un instrument al fostului lider al social-democraților.

Integral pe GândulComentarii

Muie postacilor Psd Mai imputit de postac Psd-ist @noi,,,poate ai vrut sa spui ca in Psd sunt ffff multi cu diplome false vezi Ciolacu,,,Iordache,,Budai,,arestarile nu au fost illegale sau fapta inventate chiar au furat bani publici imputiti de Psd-isti,,vezi cazul Voicu,,Hrebenciuc ,Nastase,,Dragnea,,Oprisan,Mazare, Constantinescu ,Duicu,,Mitrea,,,lista e lunga ..

22 octombrie 2020 6:05

noi Infractorii cu diplome falsificate din PNL/USR lanseaza lozinci gaunoase, despre oricine s-a opus abuzurilor comise de Kovesi/Coldea&Co in Justitie: interceptari SRI la dosare fabricate, dosare DNA desfiintate de Instante, arestari ilegale pt fapt inventate - repetentii rezistaci periculosi pt cetatenii Tarii.

21 octombrie 2020 8:02

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.