PSD nu se dezminte. La 30 de ani de la Revoluție, urmașii lui Ion Iliescu încearcă din nou să-și șocheze electoratul înaintea alegerilor parlamentare. Niciodată nu le-a reușit până acum. De la Ilie Năstase și până la Alexandru Rafila, social democrații de astăzi au pus all-in pe așa zise vedete și au dat un chix uluitor.

PSD încearcă să se rebranduiască. Pentru a câta oară? Noul șef al social democraților, Marcel Ciolacu, crede că a dat lovitura cu Alexandru Rafila și introducerea acestuia pe lista pentru alegerile parlamentare. Istoria spune însă că e o nouă greșeală marca PSD. Rezultatele le vom vedea pe 7 decembrie, a doua zi după alegeri.

PSD prin Marcel Ciolacu a vrut să dea o lovitură de imagine. A anunțat cu surle și trâmbițe înregimentarea în partid a lui Alexandru Rafila, șeful Societății Române de Microbiologie și reprezentantul României la OMS. Totul vine la pachet cu trecerea pe linie moartă a câtorva personaje de tristă amintire. Este vorba despre Eugen Nicolicea, Șerban Nicolae, Florin Iordache, Carmen Dan sau Viorica Dăncilă. Aceștia nu vor mai prinde locuri pe listele PSD pentru alegerile din iarnă.

Integral pe CapitalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.