Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Călin Popescu Tăriceanu a demisionat din ALDE, alături de colegii care vor fi pe listele PRO România pentru Senat și Camera Deputaților.

Călin Popescu Tăriceanu nu mai este președintele ALDE și a demisionat din partid pentru a putea candida pe listele electorale PRO România la alegerile parlamentare din 6 decembrie.

„Procedurile pentru organizarea alagerilor parlamentare în data de 6 decembrie prevăd ca termen de depunere a listelor la alegerile parlamentare data de 22 octombrie. Prevederile legale în cazul fuziunii a două partide obligă ALDE şi PRO România să candideze pe o listă comună, iar hotărârea Delegaţiei Permanente a ALDE de a aproba fuziunea cu PRO România implică obligaţia tuturor candidaţilor la alegerile parlamentare să candideze pe lista PRO România. Acest lucru presupune asumarea inclusiv a calităţii de membru de partid PRO România.”, a anunțat ALDE într-un comunicat de presă citat de News.ro.

Integral pe România LiberăComentarii

PROBO Si cand te gandesti ca mai sunt oameni,cat de putini ar fi ei, care il mai voteaza pe aceasta lichea batrana ,"adevaratul liberal ".

20 octombrie 2020 11:31

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.