O nouă sesiune de finanțări pentru micile firme va fi lansată începând cu joi, 22 octombrie, pe site-ul Ministerului Economiei. Ministerul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri (MMEMA), condus de Virgil Popescu, a anunțat că firmele vor putea accesa finanțările pentru pentru capital de lucru începând de joi, 22 octombrie, de la ora 10:00. Informația a fost transmisă de Ministerul Economiei printr-un comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, este vorba despre măsura 2 „Granturi pentru capital de lucru” din cadrul schemei de ajutor de stat instituită prin Ordonanţa de Urgenţă nr. 130 din 31 iulie 2020 privind unele măsuri pentru acordarea de sprijin financiar din fonduri externe nerambursabile, aferente Programului Operaţional Competitivitate 2014-2020, în contextul crizei provocate de COVID-19.

Cei interesați pot accesa formularul electronic pentru înscrierea în programul guvernamental la link-ul granturi.imm.gov.ro. Acesta va deveni activ doar în momentul lansării măsurii „Granturi pentru capital de lucru”, începând de joi, 22 octombrie, ora 10.00. Formularul va putea fi completat și transmis de solicitanți vreme de o săptămână, până miercuri 28 octombrie 2020, la ora 20:00.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.