Sâmbătă, 17 octombrie 2020, am aflat ceea ce „pe surse” se ştia de ceva timp: Cîţu, Cîmpeanu şi Anisie sunt primii trei candidaţi propuşi de PNL Bucureşti pentru Senat. Această informaţie este relevantă în contextul în care putem să înţelegem valorile pe care Ludovic Orban le promovează.

Confirmarea faptului că premierul Orban consideră meritele politice ale lui Sorin Cîmpeanu, campion al traseismului politic (patru partide în primul său mandat de deputat – PC, ALDE, ProRomânia, PNL, la care adăugăm o consistentă colaborare cu PSD-ul lui Liviu Dragnea), mai importante decât ale ministrului Monica Anisie, membru de partid din 1998, nu poate să treacă neobservată. Întotdeauna există o explicaţie şi, de cele mai multe ori, adevărul iese la suprafaţă, mai devreme sau mai târziu. În cazul de faţă, adevărul este deja (semi)public. Trebuie numai să punem piesele cap la cap.

Integral pe AdevărulComentarii

DIMPOTRIVĂ! Un DRAGNEA mai mare și muuult mai puțin deștept! Un subinginer TCM care aspiră la rangul de cacademician și în cuantică, și în genetică, dar mai abitir în estetica sunetului de cobză. La mandolină este deja consacrat ca valoare globală a târgului de gloabe

19 octombrie 2020 18:18

solo Imi este jena ca am votat odata cu PNL! Tot maimult cred in zicala PSD si PNL aceeasi mizerie!

19 octombrie 2020 15:43

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.