PSD își face echipă de medici pentru alegerile parlamentare! După ce i-a adus în tabăra social-democrației pe Alexandru Rafila și Adrian Streinu Cercel, Marcel Ciolacu anunță și super-transferul unei alte somități în medicină.

Rectorul UMF Târgu Mureș, prof. Leonard Azamfirei, a „semnat” cu PSD și va fi pe listele formațiunii la alegerile pentru Parlamentul României, programate în 6 decembrie. „Noi considerăm că lipsa cronică de specialişti în actualul Guvern este cea mai mare problemă a României şi a Guvernului PNL condus de Ludovic Orban. Toate deciziile Guvernului nu au ţinut cont de părerile specialiştilor şi au fost luate numai prin prisma unui interes politic şi electoral.

Scenariul roşu cu care se confruntă astăzi Bucureştiul dovedeşte acest lucru şi lipsa totală de soluţii, mai ales în ceea ce priveşte prevenirea răspândirii pandemiei. Ne aflăm în faţa celei mai mari crize sanitare şi, din punctul nostru de vedere şi al specialiştilor din PSD, una dintre cele mai mari crize economie”, a declarat Marcel Ciolacu la sediul PSD.

Integral pe GândulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.