Până astăzi, 19 octombrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 182.854 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).

132.082 de pacienți au fost declarați vindecați.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 2.466 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Integral pe Romania24.roComentarii

ursuleanu Si cine sunt ”oficialii” care transmit aceste date?Medicul nazist Alexandru Rafira , fiul criminalului securitatii aradene?Ori poate urmasul bestialului macelar al securitatii brasovene, Orban Ludovic? Pe ce lume am ajuns sa traim daca mass media preia stirile terorist stalinist/naziste ale infractorilor care au interes sa impuna in tara frica , pentru ca doar prin inf4ricosarea oamenilor se pot mentine si Oprban si Rafira si Arafqt di Iohannis infractional la osul puterii. IATA DOVEZI CARE AR TREBUI SA FIE REPER PENTRU JURNALISTI ATUNCI CAND DEVIN COMPLICI CU TERORISTII NAZISTI ,OCUPANTII TARII. https://ortodoxiacatacombe.wordpress.com/2020/09/29/teroarea-nazista-a-fost-instaurata-si-in-romania/

19 octombrie 2020 13:30

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.