Rafila și Streinu Cercel sunt capete de listă parlamentară la PSD. Șoc și groază. Rafila și Streinu Cercel ne-au fost faruri în ceața COVID-ului. Mintea lor descâlcea, pentru noi, ce-i bine și ce e rău în frica epidemiologică. Au dreptul ei să candideze pentru PSD? Da. Au dreptul ei să-și folosească imaginea cum vor? Da.

Ori de aici trebuie pornit. Libertatea nu are doar un Dumnezeu, nu. Are câți dumnezei vrea ea, că de asta-i libertate. Libertate de opțiune, libertate de expresie, libertate în toate direcțiile. Deci, ei trebuie lăsați în apele lor. Acum le descoperim trecutul securist (Rafila), acum le scoatem pe nas licitațiile, modernizările, finanțările stranii (Streinu Cercel). Dar, atenție, ei așa au fost mereu. Fiecare dintre ei și-au plimbat trecutul și dosarele penale pe sub ochii noștri. Și prea puțini au sărit la gâtul lui Streinu Cercel și al lui Institut Balș și nimeni n-a sărit la Rafila. Opțiunea lor e liberă, trecutul lor este transparent abia acum.

Integral pe HotnewsComentarii

Mihai Gata, ziariștii securiști ai pnl -ului si-au intrat în rol.Au început cu denigrarea adversarului politic. Crede că atunci când aud de psd intră în fibrilatii.Nu au mai avut răbdare si i-au luat la pachet în tarbaca pe cei doi.Bă, dar analfabetii securiști ai pnl ului care isi falsifica diplomele nu-i vedeti ?Dar hotii lui orban si iohanis care fură din spitale nu- I vedeti ? Dar pe criminalii care infecteaza oamenii in spitale si mor cu zile declarand ca au murit de covid, nu-i vedeti?Nu ii simpatizez pe cei doi ptr ca si ei la inceput au facut jocurile lui iohanis si orban , dar macar in ceasul al 12 lea si-au dat seama de marsaviile celor doi.

20 octombrie 2020 7:54

xyz "ursuleanu" acelasi dement scapat de la euthanaziere, vomita fiere si otrava, este prost cu spume, el si altii de teapa dementului, fac mult rau societatii romanesti.

20 octombrie 2020 7:22

ursuleanu Pentru ion, Rafira este un securist criminal impotriva umanitatii, deoarece continua crimele savarsite in anii lui 1949 de castre tatal sau asasin al securitatii staliniste. Rafira, Cercel, Arafat sunt medicii nazisto/iohannisti care vor raspunde pentru crimele savarsite in spitaleledevenite lagare de exterminare umana. citesti aici si vezi daca este vreo deosebire in ceea ce faceau medicii lui Hitler si ceea ce fac medicii lui Iohannis. https://razvanvanfirescu.wordpress.com/2016/04/06/medicii-nazisti-exterminarea-medicala-si-psihologia-genocidului-de-robert-jay-lifton/

19 octombrie 2020 13:46

ursuleanu Mai usurel cu ciuma rosie din PSD atat timp cat Rafira si Orban si Ciolacu interlop impus la sefia PSD de nazistul Klaus Iohannis sunt infgratiti prin securitatea stalisnit/nazista PCR/PNL/USR. iNCAOPATANAREA NAZSITULUI kLAUS iOHANNIS DE A DISTRUGE PLURALISMUL POLITIC , DAR IN PRIMUL RAND SOCIAL DEMOCRATIA FACE CA CIUMATUL ROSU rafira Alexandru sa fie kkandidatul PSD la parlamentare? Care PSD cel santajat, infricosat , care PSD cel a carui ”m,embri lacomi dupa bani i-au spagade la calaii ciumati rosu ai PNL/Orban/Iohannis?https://inpolitics.ro/fratia-securitatii-tatii-lui-rafila-si-orban-au-avut-acelasi-sef_18446921.html

19 octombrie 2020 13:39

Muie postacilor Psd Asa este postac imputit Psd-ist @ion,,,minciuna si manipulare voastra pt pesedisti este ok,,,daca era de la PNL Mama ce il faceati cu ou si otet...

19 octombrie 2020 12:27

ion Rafila nu a fost si nu este securist, bietul om, el nu este decat un exceptional medic pt Romania. Derbedeii politruci de teapa prostului care-a mazgalit hartia, tavalesc la comanda - pe bani grei, pe oricine nu apreciaza "guvernul meu" si critica cu dispret adunatura de falsificatori de diplome PNL-hoatza.

19 octombrie 2020 12:03

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.