De îndată ce Ionuț Cristache a anunțat vestea la început de ”România 9” am început să înjur. Nu-i destul că au spurcat Universitatea din Cluj? Din delirurile lui Vasile Dâncu au scos de un doctor Honoris Causa, după care sociologul a tras toate sforile posibile să ajungă și academician.

Nu-i exclus ca sprijinul enorm de care s-a bucurat Ion Aurel Pop (tare drag băieților!) să vină și de la visul academic al lui Florian Coldea și din scenariile sociologului sforar. Probabil că Dâncu a confundat rectoratul și Academia Romană cu Liga profesionistă de fotbal și spijinirea lui Ioan Aurel Pop cu susținerea și instalarea lui Burleanu la FRF.

Din nefericire, Vasile Dâncu și Florian Coldea au spurcat o universitate faimoasă, de primă mînă, născută din elanul patriotic care a cuprins țara după Unirea de la 1918.

Integral pe CotidianulComentarii

Coldea ș Koveși, esența prostiei și neamprostiei românești vândute Ocultei globaliste mondiale O trotinetă neomarxistă cu cele două roți securistoide ale sale:numitul Traian Petrov și toți spălații pe creier de teapa psihopatului de la 20.05. Cireada ecce însă mai mare și se află acum la putere în Românica, sprijinită de Marele Satan de peste ocean, la care se închină și bulangii de la Bruxelles. C-așa-i românul atunci când se prostește. Îi votează pe ăștia-n draci. Iar când nu-i votează, fură aștia-n draci!

19 octombrie 2020 9:04

xyz Psihopatul 20:05, iarasi nu ti-ai inghitit pastilele, dementule, cu insulte si injuraturi suburbane, nu convingi pe nimeni. Trebuie sa fii legat fedeles, si izolat in camere blindate.

19 octombrie 2020 6:57

xyz Psihopatul 20:05, iarasi nu ti-ai inghitit pastilele, dementule, cu insulte si injuraturi suburbane, nu convingi pe nimeni. Trebuie sa fii legat fedeles, si izolat in camere blindate.

19 octombrie 2020 6:57

Ion Cristoiu, maestrul Ardei Umplut cu Căcat al presei de căcat Așa este! Dracul-popă, Coldea-profesor și Cornel Nistorescu costumat în prezervativ. Că cam atât e bunul meu pretin, adică o Pulă bleagă, sau un fel de căcare împrăștiată, căcată dinspre Moscova.

18 octombrie 2020 20:05

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.