Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Turcia amenință direct Armenia, care e protejată de un acord militar cu Putin în cazul unui atac asupra teritoriului național, Cum Turcia e membră a NATO, lucrurile pot deveni extrem de periculoase pentru țara noastră.

Noile cifre arată o creștere masivă a exporturilor de arme turcești către aliatul său Azerbaidjan chiar înaintea conflictului dezlănțuit la sfârșitul lunii trecute în disputa Nagorno-Karabakh.

Exporturile militare ale Turciei către aliatul său Azerbaidjan au crescut de șase ori în acest an, vânzările de drone și alte echipamente militare crescând la 77 de milioane de dolari doar luna trecută înainte de izbucnirea luptelor asupra regiunii Nagorno-Karabakh, potrivit datelor exporturilor.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Oltean Romania s-a bagat in NATO fara sa sr gandeasca la consecinte. S-a dovedit deja ca NATO este un pact agresiv. Granitele Romaniei nu se apara in Afganistan, Irak etc. Iar daca Turcia vrea sa se dea la Afganistan, insemna ca si ea este agresoare. Nu uitati ca Erdogan vrea sa refaca vechiul Imperiu Otoman, de aceea se inarmeaza intens, fiind a doua mare puttere din NATO. Deci, daca i se da o replica armata (exclus), primeste peste bot ca orice agresor, si NATO, care este un "pact de aparare", nu are de ce sa intervina. Solutia sigura - fuga din NATO si un statut gen Austria, Elvetia etc.

16 octombrie 2020 5:08

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.