Raed Arafat, secretar de stat în Ministerul Sănătății, spune că este posibil ca în maxim două săptămâni, dacă trendul de infectare cu Covid-19 se menține, România să atingă 7.000 cazuri noi în fiecare zi.

Previziunile autorităților sunt sumbre după explozia de cazuri de Covid-19 din ultimele 14 zile din România. Cu o transmitere comunitară accentuată, dacă ritmul de infectare se menține, nu este exclus ca în 10 – 14 zile în fiecare zi în țara noastră peste 7.000 români să afle că au Covid-19, este de părere Raed Arafat.

„Dacă nu se va rezolva problema răspândirii şi va continua în acelaşi trend, este posibil să ajungem acolo. Dacă măsurile care se iau au un impact, atunci este posibil să vedem o încetinire”, a spus Raed Arafat la Antena 3, atunci când a fost întrebat dacă în următoarele două săptămâni se poate ajunge chiar și la 7.000 infectări pe zi.

Integral pe România LiberăComentarii

Aha! Carevasă să la 7 000 de infectări pe zi, duvernanții scot tab-urile! Ăsta e șpilul. Statul securist nu mai are încredere în jăndari și scoate armata! Chiar se grăbește! Chiar speră să înîbușe așa orice împotrivire la dictatură. Păi puteau să declare încă de ieri că au fost 7 000. Cine îi poate contrazice? Cine poate controla dacă e adevărat? Asta medicală e ca aia cu pompierii. Cică într-un stat ca al nostru, pompierii ajunseseră la cea mai înaltă cinstire publică pentru că stingeu incndiile. Mai întâi unul la două zile, apoi două pe zi, apoi 10. De atâta stimă de care se bucurau, pompierii au ajuns să pună ei focul, ca să nu le scadă prestigiul. Când n-au mai avut ce să aprindă, au început să-și dea foc unii la casele celorlalți, că numai ale lor scăpaseră de incendii. Așa se propagă demența, anarhia și, până la urmă, sfârșitul civilizației umane.

11 octombrie 2020 15:06

Eheee, ce bună e „pandemia” asta pentru a ascunde gunoiul sub preș! Se fură în draci pe motiv că numai așa poate fi combătută pandemia. Se prăbușește economia, cultura, școala, sănătatea publică, iar de vină e pandemia și nu nepriceperea, nesăbuința și lăcomia guvernanților, se fraudează alegerile și băgă lumea în țarc, numai golanii din PNL și USR sunt lăsați să cotrobăie prin sacii cu voturi. Să nu ni se spună povești cum că s-a-ntîmplat doar la Sectorul 1 din Bucale!

11 octombrie 2020 14:49

Daniel Dacă ei asa au ... previzionat,trebuie să fim siguri că asa va fi.Vela, orban,rafila arafat sunt urmasii lui Nostradamus. Virusul există , nu contesta nimeni( că este natural , că este ...scăpat,că este fabricat ,nu mai contează, ne-au pricpsit cu el)dar să ne sperii de o jumatate de an, să ne ameninți, să ne terorizezi cu stiri si imagini apocaliptice , nu a facut altceva decât ca, oamenii să nu mai creadă nimic din ce zic asa zisi specialisti.Si-au pierdut toată încrederea poporului.

11 octombrie 2020 11:55

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.