Donald Trump, care a revenit pentru prima oară în Biroul Oval de când este bolnav de covid-19, afirmă că infectarea sa cu noul coronavirus SARS-CoV-2 este o „binecuvântare” care i-a permis să descopere tratamente experimentale, pe care a promis să e facă disponibile gratuit tuturor americanilor, relatează Reuters.

Preşedintele republican, care vrea să-şi relanseze campania în vederea obţinerii, luna viitoare, a unui nou mandat, împotriva lui Joe Biden, a reiterat că se simte foarte bine de la începutul „convalescenţei” sale. El a fost internat vineri la Spitalul Militar Walter Reed, la Washington, unde a fost îngrijit de covid-19, boala cauzată de SARS-CoV-2.

„Cred că a fost o binecuvântare de la Dumnezeu că am luat (SARS-CoV-2). A fost un rău către un bine”, a declarat Donald Trump, crticat din cauza modului cum gestionează criza sanitară care a ucis peste 210.000 de oameni în Statele Unite şi din cauză că şi-a pus în pericol membrii echipei, pe care i-a descurajat să poarte o mască de protecţie la Casa Albă şi la mitinguri electorale.

Integral pe UniversulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.