Managerul Spitalului "Victor Babeș" din Timișoara, Cristian Oancea, a criticat mesajele transmise în spațiul public de persoane publice sau de românii care iau în derâdere măsurile de protecție sanitară, în special purtarea măștii, pe motiv că le încalcă drepturile. El le-a transmis celor care iau în derâdere aceste măsuri ca, dacă se infectează, să nu mai vină la spital dacă oricum nu cred în virus. "Să se trateze cu terapii alternative, să nu încarce sistemul sanitar", a spus medicul, la Digi24.

"Acești oameni dau semnale foarte proaste, acești oameni care nu cred, nu poartă mască sau iau în derâdere toate aceste măsuri ale noastre, îi rugăm să nu mai vină la spital dacă fac Covid. Să se trateze cu tot felul de măsuri alternative, cu tot felul de terapii alternative. Dacă nu crezi, de ce să mai încarci sistemul sanitar?

Pe de altă parte, e dreptul fiecăruia să facă ce vrea cu viața lui.
Noi suntem aici să ne luptăm pentru viața celor care vor să trăiască și vom rămâne aici. În rest, pentru cei care nu cred și care au la rândul lor alți adepți, noi suntem neputincioși în fața lor. Dar, dacă se vor îmbolnăvi, să se trateze cu terapii alternative, să nu încarce sistemul sanitar.

Integral pe Digi24Comentarii

Și mai are pandemia asta un merit... A umplut țara malpraxis-ului de „doctori eroi”. Unii dintre ei, ceva mai tinerei, chiar „doctori heroină”! În Hamerica, unde știința dreptului a generat avocați specializați în combaterea malpraxis-ului medicali, mai toți „eroii” umflați cu pompa și-ar risipi averile considerabile că să plătească alți avocați care să-i albească, sau, dacă nu, pentru despăgubirea pacienților pe care i-au nenorocit. În unele cazuri ajung chiar și la Mititica! Păi nu chiar degeaba dau buzna peste medici țiganii, care, deh, sunt ceva mai umblați prin lume decât rumânii proști! Iată ce iese dacă pe doctorașul de la Timișoara îl mâncă în cur și în cerul gurii să vorbească vrute și nevrute... Vorba românului din topor/popor: „Capra râioasă umblă cu coada pe sus”!

9 octombrie 2020 10:22

Muie PSD Salut, nea Paulus! Bine-ai revenit pe planeta Pământ! Ce dor îmi era de Dumneata, nici nu poci să spui. În cinstea lu mata, am să-i umplu de muie pe herr Werner și pe Sică Mandolină-spartă.

9 octombrie 2020 1:12

Digi'n Kur 24din24 Luati muie de la Coldea si ascultati cuvintele lu' medicu' Pulica-Cristian Oancea din poza, ca e ca dracu' - a dat aia pe post apelu' lu' co-medicii boului: "10.000 oameni de știință și medici, petiție antiblocare: Politicile de lockdown produc efecte devastatoare asupra sănătății publice pe termen scurt și lung" si noi am scos maimutza din sac sa v-o aratam si Dvs.! Cu respect, digi24.ro

8 octombrie 2020 23:48

Marius Ivanescu @Mark Zuckalenberg vedeti ca a aparut o euro-puslama LGBT-ORL, care mi-a ciordit indentitatea (poza cu basca, n.m.) de pe Fessele dvs. de Bookci si ma kack în pliscu' lui de pramatie, ca ma compromite (la cap, n.m.) cu bashinile domniei sale.

8 octombrie 2020 23:41

Gheorghe Calin Nu-i suficient. Pana sa se manifeste boala (mea, psihica, n.m.), produc multe victime colaterale, ca e neşte bagabonţi care umbla fara masca si-mi împote aeru', basca ca se besse vacile si face CO2 si încalzeste planetele!

8 octombrie 2020 23:37

De acord cu propunerea - eu prefer sa sug EURO-poolla & sa #REZIST!

8 octombrie 2020 23:24

Bă, dar habarnismul celor mai mulți dintre medici nu contează? Sunt și medici care merită să le fie sărutate și mâinile și picioarele. Cei mai mulți însă, vai de mama lor. Tocilari fără viziune și fără vocație. S-a ajuns până acolo ca unui bolnav să-i fie amputat piciorul sănătos, iar altuia penisul. Nu mai vorbesc de situațiile care presupun medicații subtile și personalizate. Durere mare este mai ales cu mulți, foarte mulți „doctori” psihiatri, care dau medicamente anapoda, ce distrug mintea și personalitatea unor pacienți care nici nu mor, dar nici nu mai trăiesc. Vai de mama lor de „doctori”. Unii ajung „manageri”, ca și idiotul ăsta de la Timișoara, care se crede un fel de Dumnezeu, care hotărăște cine să trăiască și cine să moară. Ăștia nu tratează bolnavii ca persoane extrem de diverse, ci bolile, după rețete și „protocoale” care uneori se potrivesc, alteori omoară cu zile! Habarnismul constă și în faptul că UNII medici sunt rupți de realitățile sociale și politice ale momentului în lume, sau au un nivel cultural și intelectual mult prea modest pentru o asemenea profesie, care nu le permit să discearnă între bolile ca atare și cele induse în mod criminal sau din eroare. Nu mai departe decât acest coronavirus este precum o cometă cu o coadă imensă de suspiciuni că ar fi o făcătură criminală împotriva umanității și a civilizației umane. Și vine tâmpitul ăsta de la Timișoara și ne spune: CREDE ȘI NU CERCETA! În buna tradiție a unei inchiziții moderne.

8 octombrie 2020 17:31

De acord cu propunerea

8 octombrie 2020 14:23

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.