Pensiile şi salariile ar putea creşte din luna aprilie. Decizia va fi luată după vizita de evaluare pe care FMI o va face în primăvara lui 2012.

UDMR a propus ca mărirea salariilor şi pensiilor să fie inclusă în scrisoarea de intenţie către FMI, solicitare aprobată de Coaliţie.

La finalul lunii octombrie, surse ale Mediafax au declarat că Guvernul ia în calcul îngheţarea salariilor şi a pensiilor până în semestrul II al anului viitor.

Potrivit surselor citate, Executivul ar fi pregătit un proiect de buget conform căruia o eventuală mărire de salarii şi pensii ar urma să fie discutată abia în iunie 2012.


Comentarii

Berceanu Alexandru AR PUTEA? CUM? D-na ministru,dupa o luna de cand curtea constitutionala a evidentiat furtul banilor pensionarilor,a decis rezolvarea problemei prin infintarea unui COMITET. Cu tot respectul d-na invatatoare Boghiecevici aceasta problema se rezolva prin operatia de inmultre,respectiv prin doua inmultiri.Fiecarui pensionar i s-a furat intr-o luna 7.40(numarul sutelor) ori 5,5 egal 40,7 lei.In opt luni 325,6 lei/pensionar.Pentru2,1 miloane sant 684 milioane lei,circa157 milioane euro si nu sumele aiuristice spuse de oficiali.Alta solutie de rezolvarea problemei ar fi DEMISIA,stimata d-na ministru.

23 aprilie 2012 22:57

Sa ne pupati in Pu_sca Veti scoate ochii la pensionari cu 30-40 de lei ca sa va dea voturi "Le dam noi voturi... " ( vorba lu Ghita Pristanda )

18 decembrie 2011 15:59

Eu pe ei Lica , pe ei ma !!!! chiar ne iau de prosti.Vin alegerile si iar umbla cu populisme !!!! Escrocilor ce sunteti !!! In 2010 si 2011 nu au mai fost alegeri si ne-ati lasat ca pe niste amarati! RUSINE MASCARICILOR !!!!!

7 noiembrie 2011 21:45

romanul caruia-i pasa. Voi va jucati,de-a pacalirea pioporului de 1 aprilie 2012,dupa ce ne mintiti din 50,in 50 de centimetri.Vai de noi cu puterea si cu opozitiile formale.

7 noiembrie 2011 21:33

Viconte Nu mai discutati ataT Cu FMI ci luATI JUMATATE DIN AVERILOR MAGNATILOR AVERI OBTINUTE IN GENERAL ILICITE SI MARITI PENSILE SI SALARIILE . Terminati cu luxurile si cu banchetele costisitoare la restaurante,,lasati masinile luaxoase acasa si calatoriti cu aut0buzele,tranvaiele metroul si cu bicileta sau cu trotinete electrice.

7 noiembrie 2011 16:44

livia Pentru ca sa ne reintoarcem la anul 2007-2008 cand pensiile au crescut ,asisderea nivelul de trai al romanilor, este necesar demiterea si judecarea asasinului Basescu Traian cel care si-a pus la punct in tara o clica de infractori si criminali comansati in PDL-UNPR ,Miscarea Populara -nazista a retardatei mintal Ioana Basescu ,sau Noua Romanie a unui popa stalinist,demagog scolit de securitate ,Mihai Neamtu.

7 noiembrie 2011 15:58

livia pentru Catalin.Ponta nu a facut nici o gafa,comentariul tau este comenatriul unui mafiot PDL pus de Basescu sa abat atentia de la distrugerea totala anivelului decent de trai in tara.Pensiile a peste 90% dintreromani asa cum sunt acum nu reprezinta nici o treime din costul caldurii si aceasta fara medicamente si hrana.In ce-l priveste pe V.Pinta interventia lui privitopsare la Grecia a fost una pe masura politicii U.E pentru ca democartia e;lena este postamentul democartiei europene.Vox populi,vox dei,nu ca la criminalii PDL care omoara la gramada pensionari, bebelusi si persoane cu handiocapuri severe ,doar pentru ca averea teoristului Basesuc sau a prostituatei Udrea sa creasca enorm.

7 noiembrie 2011 15:54

Lute Nu mai stiu ce sa faca javrele reunite ca sa fure alegerile ,mint ca idiotii.UDMR are promis ceva ,o sa vedem in curand cat din Ro.Romani dormiti linistiti "presul "vegheaza la demolarea completa.

7 noiembrie 2011 15:50

pensionar DEOCAMNDATA TOATE S-AU SCUNPIT.CUVANTUL -AR- PUTEA ,NE DA PUTINA SPERANTA DACA MAI APUCAM LUNA APRILIE 2012.CU ACTUALUL SISTEM SANITAR, CU FRIGUL IN CASA SI SCUNPIRI IN LANT MULTI DIN PACATE NU MAI APUCA, SPRE BUCURIA GUVERNULUI BASESCU.

7 noiembrie 2011 15:34

Prodan Nicolae Avem an electoral, azi nu se poate nici o crestere salariala sau de pensie, dar se poate la anul. Curios, se zice ca este criza si este, dar la anul (an electoral) se poate. Acum cateva luni in urma iesisem din criza ( ziceau "Prostul" statului, secundul lui, tot prost si "Prostul" B.N.R), prosti suntem si noi ( nu vreau sa jignesc pe nimeni) care l-am votat, care il sustinem si care il vom vota.

7 noiembrie 2011 14:29

Catalin Uitati-va ce gafa a facut Ponta zilele astea cu comentariile sale privind situatia din Grecia! In vreme ce toata Europa civilizata condamna gestul premierului grec Papandreu, gata sa incalce intelegerea cu UE si sa arunce tot continentul in haos, Ponta il omagia pe acesta pe blogul personal intr-o postare penibila- "Bravo Papandreu!" Ponta admira neseriozitatea si inconstanta si, mai mult, se lanseaza intr-un atac fara rost la adresa Frantei si Germaniei, spunand ca "ipocrizia guvernelor din Franta si Germania trebui sanctionata!" Acesta e nivelul de intelegere al lui Ponta, atat pricepe el dintr-o criza de proportii pe care liderii europeni incearca din rasputeri s-o rezolve!

7 noiembrie 2011 14:12

Nu am incredere in stat Nu am incredere in stat, nici in vecini din cartier. Se pare ca si ei fura...

7 noiembrie 2011 14:06

eu Sigur ca vor creste. De la 01 aprilie

7 noiembrie 2011 13:40

Raraavis De 1 aprilie!

7 noiembrie 2011 13:01

ionica udmr sa ste sa-i cinte in struna lui basescu asa cum i-au cintat pina acuma ,ce le e frica ca nu-i mai voteaza nici bozgori lor si nu mai intra in parlament ,la dracu cu ei ca sunt inpotriva oamenilor

7 noiembrie 2011 12:59

pensionar ce sa creasca poate revin la cit au fost ,ca pe urma in 2013 dupa ce se vede pdl cu saci in caruta sa le poata taia din nou ,suntem satui de minciunile lor ,sunt niste hoti

7 noiembrie 2011 12:55

dankuk Una e "ar putea creste" si alta "vor creste". Diferenta este foarte mare, adica o mare pacaleala electorala. Domnu` Boc duneavoastra chiar vreti sa cresteti pensiile si salariile, sa fie chiar "nesimtite"? Chiar vreti ca romanii sa traiasca bine? Sunteti exagerat de generos pe vremurile astea de criza.

7 noiembrie 2011 12:46

Vin alegerile! Ca să vezi! UDMR-ul propune creșterea salariilor și a pensiilor. Sau mai degrabă revenirea salariilor și pensiilor la ce a fost înainte de ciopârțirea lor cu 25%. Cel mai probabil ca portocalii să fie siguri că o să-i mai voteze fraierii, să pună aceste salarii și pensii crescute în plase portocalii cu chipul lui Băsescu imprimat pe acele plase. Să trăiți bine!

7 noiembrie 2011 12:29

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.