Unul dintre cei mai celebri nutriționiști din România distruge toate miturile cu privire la una dintre cele mai controversate metode care ne ajută să scăpăm de kilogramele în plus.

Mihaela Bilic, dezvăluite secretul care ne ajută să scăpăm de kilogramele în plus. Dacă băutul apei în timpul mesei era considerată o greșeală, celebrul nutriționist susține că, de fapt, aceasta ar fi cea mai eficientă dietă.

„Dacă vreți să mâncați mai puțin și să vă săturați mai repede, beți apă în timpul mesei!

Afirmația conform căreia apa băută în timpul mesei ar dilua sucurile digestive, este aberantă și fără suport științific. Stomacul nu are rol de digestie, la nivelul lui se secretă suc gastric acid care sterilizează alimentele”, scrie Mihaela Bilic pe o rețea socială.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

bambirica Daca v-ati ingrasat mancand,veti slabi mancand mult mai putin si Da umpland golul cu apa.Insa mostenirea genetica are un rol important si va va fi foame de nu veti putea dormi,dar ....cand va fost bine?.....Cui ati spus?Nu se vor intampla minuni in 5-7 zile,sau o luna doua.Nuuuu.Veti slabi cu apa si lamaie si putina miere , daca lamaiul este la 10 km,si nu poti lua decat una odata.Va doresc succes,si garantez ca intr-un an de zile fara zahar deloc ,fara dulciuri,paine ,paste,sucuri ,grasimi si alcool.veti slabi 17 kg.Apoi va trebui sa va mentineti.E greu da ...merge.

3 octombrie 2020 9:27

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.