Scandal monstru în stația de metro Ștefan cel Mare. Zeci de suporteri au fost scoși cu forța din vagoane de trupele speciale ale Jandameriei. Sunt imagini care vă pot afecta emoțional!

Grupurile de suporteri ale echipelor Dinamo B și CSA Steaua, ambele din Liga a 3-a, s-au amenințat online și și-au dat întâlnire la stația de metrou Ștefan cel Mare pentru a se confrunta, potrivit purtătorului de cuvânt al Jandarmeriei.

Jandarmii, anunțați de o eventuală ciocnire între huligani s-au interpus, scotându-i din metrou pe suporterii steliști. În haosul creat au existat violente și răniți, inclusiv doi jandarmi, potrivit Realitatea Plus. Mai mulți călători au fugit din calea violențeloe, pentru că suporterii au fost scoşi cu forţa şi culcați pe peron. Asupra multora dintre ei s-au găsit arme albe, cuțite, fumigene și bastoane.

Integral pe Realitatea.netComentarii

Mihai Aceste acte de violenta , dupa cum spune reprezentantul suporterilor stelisti, sunt regizate de jandarmi, la comanda politica, pentru a abate atentia de la furtul alegerilor de catre pnl -usr+.

3 octombrie 2020 6:52

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.