Suntem la un pas de încheierea alegerilor de duminică și a scandalurilor apărute în ultimele zile. Biroul Electoral Central este așteptat să anunțe vineri rezultatele finale ale scrutinului din Capitală.

Joi seară, cererea PSD de reluare a alegerilor la Sectorul 1 a fost respinsă. Solicitarea privind reluarea alegerilor la Sectorul 1 fusese adresată BEC de PSD, iar între argumentele pe care se baza cererea era și înregistrarea din sala unde erau sacii de vot, apărută în spațiul public.

Voturile nu vor fi renumărate nici în sectoarele 2 și 5 și nici în județul Călărași, pentru că nu sunt îndeplinite criteriile procedurale în acest sens.

Biroul Electoral Central a emis joi o circulară pentru aplicarea unitară a legii în procesul de reverificare a datelor înscrise în procesele-verbale privind consemnarea rezultatelor votării la alegerile locale din 27 septembrie, ca urmare a numeroaselor cereri de renumărare a buletinelor.

Integral pe Digi24Comentarii

Muie postacilor Psd Mai cacatilor de postaci Psd-isti ,,,Tudorache a vrut sa fraudeze alegerile nu USR,,,cum va place sa mintiti si sa manipulati f.m.m de postaci Psd-isti,, dar cine va crede minciunile....

2 octombrie 2020 16:40

ursuleanu Fraudarea alegerilor locale, in special in sectorul 1 din capitala de catre USR/Clotilde Armand s-a facut prin nerespectarea art.8 din LEGE nr. 135 din 16 iulie 2020 privind stabilirea datei alegerilor pentru autoritățile administrației publice locale din anul 2020, precum și a unor măsuri pentru buna organizare și desfășurare a acestora, care stabileste ca : ar trebui ca Serviciul de Telecomunicații Speciale pune la dispoziția organelor competente să constate contravenții și fraude electorale sau să urmărească infracțiuni, la cererea acestora, copii ale înregistrărilor audiovideo prevăzute la alin. (1). din lege.In fapt sectiile de votare nu au fost dotate cu aparatura audiovideo a desfasurarii alegrilor in sectiile de votare.Aceasta incalcare de lege a afectat legalitatea alegerilor locale si clar duce la anularea acestora.Cine va plati ? Un alt fapt extrem d eimportant si care necesita urgent punerea sub acuizatie infractioabnla a celor care au permis intrarea in salile unde sunt sacii cu buletine de vot si procele verbale ce le insotesc, deoarece chiar Clotilde Armand recunaoste ca ei USRT, AU INTRAT ILEGAL IN SALI DEOARECE LI S-AU SPUS CA NU SUNT CAMERE VIDEO.Armand/USR rcunaoste astfel ca URS a talharit buletice de vot cu sacii. https://twitter.com/MonicaKrueger67/status/1311637645546729474

2 octombrie 2020 15:22

Daniel Alianta BEC-PNL-hoti vor anunta rezultatele alegerilor furate.

2 octombrie 2020 14:50

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.