Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Românii aruncă anual la gunoi, în medie, 129 de kilograme de mâncare (hrană gătită, fructe, legume, produse de panificaţie, lactate, carne), ceea ce reprezintă12% din alimentele cumpărate, a declarat Cornel Hanganu, consilier la Departamentul pentru Dezvoltare Durabilă a României, din cadrul Guvernului.

El a participat la conferinţa cu tema „Stop deşeurilor şi risipei alimentare! Pentru oameni! Pentru planetă!”, organizată de Ministerul Agriculturii şi organizația de protecția consumatorilor InfoCons.

„Cu cât familia este mai mare, cu atât se aruncă mai multă mâncare la coş”, a spus Hanganu.

Integral pe Jurnalul Național


Alte articole pe același subiect


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.