Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

În mesajul pe care premierul Ludovic Orban l-a transmis joi de Ziua internaţională a vârstnicilor a explicat că pensiile au fost majorate la nivelul maxim pe care îl permit situaţia ţării şi încercările extrem de dificile prin care trecem.

„Un gând bun şi recunoştinţă transmit astăzi părinţilor şi bunicilor noştri, cu prilejul Zilei internaţionale a persoanelor vârstnice. Celor care au construit cu mari eforturi societatea de astăzi, comunităţi şi familii, le datorăm o viaţă liniştită şi demnă. În egală măsură, le datorăm adevărul, ca elementară formă de respect. Sunt convins că cei mai mulţi dintre ei, echilibraţi şi înţelepţi cum îi ştim, înţeleg că pensiile au fost majorate la nivelul maxim pe care ni-l permit situaţia ţării şi încercările extrem de dificile prin care trecem.

Integral pe G4media.roComentarii

ovi Ba Orbane, pentru tine si gasca sunt bani ? Voi v-a permiteti orice desi ar trebui sa aveti in vedere ,ca dupa munca si rasplata deci ca sa intelegi si tu dupa contributie si pensie, si nu privilegii.

2 octombrie 2020 7:18

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.