Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Nimic nou pe frontul de Est. Atîta doar că este din ce în ce mai rău. Am atins un nou record în materie de contaminări zilnice. Nu mai sunt locuri în spitalele cu aparate de respirație artificială. Din cauza bramburelii de la începerea școlii, sunt contaminați și mai mulți copii. Apar din ce în ce mai multe modificări și nereguli în procesul de desfășurare a alegerilor. Președintele României apare din ce în ce mai des la conferințe de presă. Nu are nimic de spus, dar vrea întrebări? Nimeni nu-l întreabă dacă nu se jenează de partizanatul politic grosolan din atitudinea sa. Nici Parlamentul.

Căprarul național se socoate îndreptățit să tragă una peste bot și parlamentarilor. Cum de își permit să legifereze împotriva ideilor din scăfîrlia sa betonată cu adevăr și convingeri? Căprarul național a devenit purtătorul de cuvînt și trompetul PNL. Este comandantul suprem al luptei împotriva stângii, a PSD și a pensionarilor.

Integral pe CotidianulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.